Scandal în CEx PSD. Gabriela Firea A PLECAT PLÂNGÂND: Olguța Vasilescu cere DEMISIA tuturor pentru eșecul din alegeri. UPDATE

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Gabriela Firea a plecat din ședința Comitetului Executiv al PSD. Demisia Vioricăi Dăncilă din fruntea PSD a fost solicitată de la începutul ședinței de trei lideri de filiale județene, printre care și Olguța Vasilescu.

Radu Moldovan (Bistrița), Dan Nica (Galați) și Olguța Vasilescu (Olt) au fost primii care au cerut demisia Vioricăi Dăncilă astăzi, în Comitetul Executiv al PSD. De menționat că Olguța Vasilescu a fost chiar șefa de campanie a Vioricăi Dăncilă.

Gabriela Firea ar fi părăsit ședința CEx după o dispută cu Marian Oprișan. Acesta din urmă ar fi numit-o pe Firea „manevristă, cu manevre securiste“, acuzând-o că trage partidul în jos pentru că îl susține pe viceprimarul Aurelian Bădulescu. Potrivit jurnaliștilor Realitatea PLUS, Gabriela Firea a plecat PLÂNGÂND de la sediul PSD.

Ulterior,  Marian Oprișan și-ar fi dat demisia din funcția de vicepreședinte PSD.

Gabriela Firea a intrat înapoi în sala de ședință, după ce a vorbit cu Gabriel Zetea și Radu Modovan.

Pe surse, pe 10 decembrie va avea loc Congresul General al PSD.

UPDATE 21.20

Opt vicepreședinți din cei 16 au demisionat. Este vorba despre Dragoș Benea, Marian Oprișan, Olguța Vasilescu, Gabriel Zetea, Roxana Mînzatu, Carmen Dan și Gabriel Mutu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel