Italia. Șapte români, acuzați de furturi de jumătate de milion de euro în tutungerii și sălile de jocuri de noroc: Cinci dintre ei au fugit în țară

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Italia. Român arestat, după ce s-a folosit de un dispozitiv electronic ascuns în telefonul mobil pentru a câștiga la păcănele
Italia. Român arestat, după ce s-a folosit de un dispozitiv electronic ascuns în telefonul mobil pentru a câștiga la păcănele

Șapte români, arestați pentru furturi în tutungerii și săli de de jocuri de noroc. Oamenii legii au operat mai multe arestări în provinciile Milano, Pavia și Monza-Brianza.

Între noiembrie anul trecut și ianuarie anul următor, aceștia au comis cinci furturi, cu aceleași modalități, asupra unor tutungerii din Cornaredo (Milano), ceea ce a declanșat ancheta.

Carabinierii secției operative din cadrul Secției Nor a Companiei Corsico (Milano), cu sprijinul colegilor de la postul din Cornaredo, au executat astăzi dimineață, în provinciile Milano, Pavia și Monza-Brianza, o ordonanță de arestare preventivă în penitenciar împotriva a 7 cetățeni români acuzați de asociere în vederea comiterii de furturi în formă agravată.

Italia. Șapte români, acuzați de furturi de jumătate de milion de euro în tutungerii și sălile de jocuri de noroc

 

Doi dintre ei au ajuns în cătușe, în timp ce ceilalți cinci sunt în prezent fugari pentru că s-au întors în țara lor. Cei arestați au fost duși la închisoarea San Vittore din Milano.

Carabinierii le-au atribuit 14 furturi comise în dauna barurilor-restaurante și a sălilor de jocuri de noroc, 16 furturi de plăcuțe de înmatriculare aplicate pe vehiculele folosite la acțiunile infracționale pentru a scăpa de anchete și 9 furturi de autoturisme și camionete.

Bunurile furate, estimate la cel puțin jumătate de milion de euro, au fost apoi introduse pe piața ilegală din zona Milano și parțial trimise în România. Cei arestați au fost duși la închisoarea San Vittore din Milano, în timp ce fugarii sunt căutați în mod activ.

Citește mai departe

O româncă din Italia a fost arestată chiar de ziua ei: un "cadou" neașteptat de la poliția italiană

 

O femeie de naționalitate româncă a fost arestată de ziua ei pentru furtul unei verighete de aur, faptă din urmă cu câteva luni.

Tânăra de naționalitate română a fost oprită de poliție în timp ce mergea pe o stradă din Acilia, Roma, Italia, fiind suspectată de echipaj.

Astfel, aceasta a fost arestată în via di Saponara, chiar în ziua în care a împlinit 27 de ani, pentru că în urmă cu trei luni, la Anzio, Lazio, Italia, a furat o verighetă de aur. Și nu este vorba despre orice fel de verighetă, ci de cea a unui bătrân de 60 de ani, care urma să sărbătorească nunta de argint.

Româncă arestată de ziua ei de naștere pentru furt

 

Având în vedere gestul făcut de tânăra născută în data de 19 octombrie 1995, roata s-a întors și a primit un cadou de ziua de naștere cu siguranță nu foarte dorit. Femeia era căutată de poliție și, practic, era fugară de câteva săptămâni.

Arestarea a avut loc în jurul orei 13:00. Românca se plimba singură pe via di Saponara din Acilia, rătăcind în jurul unor mari și cunoscute magazine de electrocasnice și farmacii care se află la intersecția cu via di Acilia. În acel moment se afla o patrulă de agenți de la districtul 10 de poliție angajați într-un control rutier normal. După ce i-a văzut, RZ a fost clar nervoasă și a încercat să schimbe direcția de mers cu pas vioi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel