Şapte persoane cercetate pentru „omor cu premeditare”, după moartea lui Diego Maradona

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
diego_maradona_doliu_argentina
diego_maradona_doliu_argentina

Şapte persoane cercetate pentru „omor cu premeditare”, după moartea lui Diego Maradona

Diego Maradona a murit la vârsta de 60 de ani, în urma unui atac de cord, pe data de 25 noiembrie 2020, la două săptămâni după ce a fost eliberat dintr-un spital din Buenos Aires, în urma unei intervenții chirurgicale pe creier, finalizate cu succes.

Anchetatorii analizează dacă membrii echipei medicale a lui Maradona l-au tratat inadecvat și dacă poate fi vorba de omor cu premeditare.

Leopoldo Luque, neurochirurgul care a efectuat operația pe creier a lui Maradona, și psihiatrul Agustina Cosachov, care l-a tratat, sunt anchetați și au fost percheziționați la scurt timp după moartea fostului fotbalist, informează Antena 3.

Psihologul Carlos Diaz, care l-a tratat pe Maradona în lunile anterioare morții sale, și asistentele medicale Dahiana Gisela Madrid și Ricardo Almiron, au fost puse sub anchetă, potrivit unor surse din cadrul Procuraturii San Isidro.

Nancy Forlini, medic de la compania privată Swiss Medical, și Mariano Perroni, coordonatorul asistentelor medicale Medidom - compania de sănătate care l-a tratat pe Maradona în casa în care a murit - au fost incluși în anchetă.

„Să ne amintim că Perroni a fost persoana care a cerut asistentei medicale (Dahiana Gisela) din Madrid să falsifice un raport pentru compania Medidom, în care se afirma că în acea dimineață a încercat să îl controleze Maradona și că acesta a refuzat, când, în realitate, asistenta nu intrase în cameră", a declarat o sursă judiciară.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel