Sandy Matei: Am creat HAOS printre jandarmi și ȘTIRI pentru presă

Narcis Popa |
Data publicării:
Sandu Matei
Sandu Matei

Cunoscutul protestatar Sandy Matei a venit cu precizări legate de protestul care a avut loc ieri, în Piața Victoriei. 

La un moment dat a părut că protextul taximetriștilor s-a unit cu cel al românilor ieșiți în stradă împotriva lui Toader. 

"Ieri am ajuns pe la 19.30-20.00 in Piata Victoriei pentru ca am avut treaba cu avocatul in procesele civile deschise contra jandarmeriei. Stirile fake curgeau, cum ca: sunt oameni blocati la metrou, ca nu ai voie in Piata pt ca lucratorii Primariei ridica zapada, etc.Ma gandeam ca s-au trezit Bucurestenii si vin valuri la protest. Apoi aud ca in Piata sunt 2-300 de cetateni. Ajuns in Piata, lumea plictisita, la socializare si coada la un microfon unde fiecare isi spunea of-ul si se facea apel la ,,UNITATE,,. M-am uitat in dreapta inspre B-dul Lascar Cartagiu, o masa de taxiuri blocase tot. Strategul din mine a vazut oportunitatea ???? si m-am dus la ei, cu Alex si Cami, trecand pe langa jandarmii care au inteles ca coc ceva, spunandu-mi ,,ce mai pui la cale Sandy?,,.Nu ii cunosteam pe taximetristi, nu stiam ce vor, am stat putin de vb cu cativa si dupa 15 min. toate bulevardele din zona erau blocate, acelasi jandarm spunandu-mi cand veneam cu ei spre centrul pietii: ,,bai Sandy, mai devreme ai trecut singur pe langa mine si acum te intorci cu o haita !,, ????...asta-i viata, i-am raspuns.

DAR, problema acum vine, pentru ca taximetristii aveau O revendicare(ceva cu uber-ul), dupa ce initial s-a aplaudat incercarea de unitate cu grupul pietei, s-au gasit unii sa acuze, in special cei care au interes ca protestele sa se lungeasca la nesfarsit (pt cunoscatori) dar care urla mereu dupa unitate, motiv pt care taximetristii s-au retras in locul initial si traficul s-a reluat, la fel si hipstereala protestatara+discursurile la microfon.
Eu m-am retras pe un vf de zapada inghetata, mi-am savurat tigarea scarbit de ce vad, dar cu bucuria ca am creat putin haos printre jandarmi si stiri pentru presa si tv.
ps. pai daca taximetristii erau la manevra si/sau pusi de firea (cum au spus unii habarnisti) pai astia stateau cuminti separat, sau se retrageau la fel de cuminti cand au vazut ca sunt acuzati de toate tampeniile?...joc de glezna mai copii, ca nu suntem toti usor de manipulat. hai pa," este mesajul lui Sandy Matei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel