"Salvarea neagră care fură copii". De ce avea numere roșii

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

O ambulanță adusă din străinătate a isterizat populația din zona gării de Nord din București. Zecile de persoane adunate de urgență în zonă au crezut că împreună au reușit să prindă proprietarul "ambulanței negre care fură copii". 

Sute de persoane s-au adunat în jurul ambulanței care era una atipică pentru România. A fost nevoie doar ca o singură persoană să strige că este "ambulanța neagră care fură copii" pentru ca imediat să se creeze o isterie generală.

De fapt, ambulanța era a unei scriitoare care desfășura o campanie numită "Ambulanța pentru literatură". Femeia a fost bătută de romi și o femeie chiar i-a stins țigara pe față.

Contrar tuturor argumentelor, există încă persoane care cred că aceea era de fapt chiar "salvarea neagră" pentru că avea numere roșii, iar aceștia se întreabă de ce o ambulanță ar avea numere roșii.

Explicația este una foarte simplă și a fost dată de polițistul Dan Georgescu: ambulanța era proaspăt adusă în România.

"Atunci când o mașină este adusă din spațiul european este necesar să fie făcută identificarea la stațiile RAR. Pentru că programările durează foarte mult, pentru a putea circula cu o mașină, proprietarii obtin plăcuțe provizorii.  La această oră nu există nici măcar un caz de răpire a unui copil care să corespundă acestor false isterii! NU EXISTĂ NICIO AMBULANȚĂ CARE RĂPEȘTE COPII PENTRU ORGANE sau alte asemenea cazuri! La nivelul Poliției Române nu există înregsitrate astfel de cazuri!" a spus Dan Georgescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel