Salată de Crăciun cu mere, un preparat sănătos și gustos. Momentele speciale necesită salate speciale

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Salată de Crăciun cu mere, un preparat sănătos și gustos. Momentele speciale necesită salate speciale. FOTO: captură video Youtube @Armando En Tu Cocina
Salată de Crăciun cu mere, un preparat sănătos și gustos. Momentele speciale necesită salate speciale. FOTO: captură video Youtube @Armando En Tu Cocina

Crăciunul este un moment de împărtășit și ce modalitate mai bună de a o face decât să începi în bucătărie, să pregătești cina de Crăciun și să-ți completezi meniul cu o salată bogată de mere de Crăciun, care va plăcea tuturor. Împărtășește cu cei dragi această rețetă de salată de Crăciun, un preparat sănătos și gustos, ideal pentru a însoți curcanul umplut de Crăciun .

Învață să faci salată de mere de Crăciun urmând acești pași simpli și cu siguranță vei reuși cu meniul tău festiv, delicios și original. Mai târziu, vă vom arăta și alte alternative la această rețetă care știm că o să vă placă.

Banderillas, pentru acele zile în care nu prea ai chef să gătești. O rețetă simplă și delicioasă, gata în câteva minute - FOTO

 

Ingrediente pentru a face salata de mere de Crăciun

 

- 2 kilograme de mere

- 1 kilogram de morcovi

- 1 conservă de piersici sau piersici în sirop

- 1 conservă de ananas în sirop

- ½ conserve de cireșe în sirop

- 100 de grame de nuci sparte

- 100 de grame de stafide

- ½ litru de smântână integrală

- 1 cutie de lapte condensat.

Dintr-o portocală și două ouă faci cel mai pufos pandișpan. Ingredientul secret ca să-ți iasă miezul moale. O rețetă super rapidă

 

Cum se prepară salată de mere de Crăciun

 

Pentru a începe cu rețeta de salată cu mere de Crăciun, trebuie mai întâi să pregătiți dressingul. Pentru a face acest lucru, amestecați smântână cu laptele condensat și bateți până face puțin spumă.

În continuare, tăiați fructele în sirop (cu excepția cireșelor) în cuburi mici și adăugați-le în cremă. Apoi, puneți nucile și stafidele, amestecați bine și lăsați salata de fructe de Crăciun să se odihnească. Dacă vi se pare că crema este prea groasă, adăugați puțin sirop de piersici pentru a o face mai lichidă. Acest amestec va da o notă rafinată acestei salate de Crăciun

În timp ce sosul pentru salată de mere de Crăciun se așează, curățați și răzuiți morcovii și puneți-i deoparte într-un castron. Acum, curățați merele de coajă și tăiați-le cubulețe, încercați să le faceți puțin mai mari decât cuburile fructelor. Adăugați morcovul ras și merele în cremă, amestecați bine și gata. Salată de Crăciun este aproape gata!

Sfat: dacă doriți, puteți adăuga alte ingrediente precum țelină, roșii cherry sau salată verde în salatele de Crăciun.

La servire, se ornează cu una sau două cireșe. Bucurați-vă de această delicioasă salată de Crăciun pentru a însoți curcanul cu cei dragi în acest sezon de sărbători. 

Plăcinte cu brânză de vaci și lămâie. Probabil cele mai delicioase, gata în doi timpi și trei mișcări - FOTO

 

Salate de mere și alte rețete de Crăciun

 

Momentele speciale necesită salate speciale. Crăciunul este unul dintre ele, deoarece un meniu de Crăciun nu ar fi complet fără incredibilele salate. Pentru a vă impresiona oaspeții și a scoate în evidență spiritul de sărbătoare, salatele cu mere sunt excelente, deoarece sunt și salate de Crăciun rapid și ușor de făcut.

Cu această ocazie, v-am oferit o variantă vegetariană, deoarece laptele este singurul ingredient de origine animală. Cu toate acestea, puteți face preparatul mai complex făcând o salată de mere și pui, la care puteți adăuga și brânză. Desigur, nucile nu pot lipsi, deoarece vor oferi rețetei tale acea căldură de Crăciun pe care cu toții o iubim.

 

-------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt       
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g       
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G       

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ       

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel