Salarii reduse. Klaus Iohannis cere demiteri: "Să fie eliminați"

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Președintele Klaus Iohannis cere demiteri după scandalul legat de salariile întârziate de la Inspecția Muncii Timișoara. 

"Sunt probleme birocratice pe care trebuie Guvernul trebuie să le rezolve urgent. Cei vinovaţi trebuie să fie eliminaţi din funcţiile respective şi se revină la normalitate", a spus Klaus Iohannis. 

Reamintim că angajații de la Inspecția Muncii Timișoara au avut salariile reduse din cauza unei greșeli. 

"Regret să vă informez că în cursul serii trecute, printr-o adresă a inspectorului şef de la Inspecţia Muncii, mi s-a adus la cunoştinţă că nu mai sunt fonduri în bugetul Inspecţiei Muncii, respectiv a inspectoratelor teritoriale de muncă pentru salariile aferente lunii noiembrie. La solicitarea mea de a-mi explica cum s-a ajuns la această situaţie în condiţiile în care, la rectificarea bugetară, am solicitat atât Ministerului Muncii cât şi instituţiilor din coordonare să-mi comunice eventuale necesităţi în vederea prezentării lor în Guvern, nu am primit nicio asemenea solicitare de la Inspecţia Muncii, respectiv de la inspectoratele teritoriale de muncă. Cu toate acestea, în explicaţia pe care mi-a oferit-o, la solicitarea mea, înţeleg că, dintr-odată, decizia acestei instituţii a fost să plătească datorii restante," a spus Violeta Alexandru în ședința de Guvern.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel