S-a DECIS: România va găzdui Euro 2021 Under 19

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Euro 2021 U19 va fi organizat de România, a decis, marți, Comitetul Executiv al UEFA. 

România va organiza Campionatul European U19 din 2021. În urma deciziei luate de Comitetul Executiv al UEFA, marți, s-a hotărât ca țara noastră să organizeze turneul final. Ședința s-a desfășurat în Slovenia, iar dosarul României a respectat toate cerințele forului internațional.

EURO U19 va avea loc în luna iulie a anului 2021, iar la competiție se vor califica 8 echipe naționale. România nu va fi nevoită să joace preliminarii, ea fiind calificată direct, din postura de țară organizatoare." Dosarul FRF a fost selectat câștigător la categoria competițiilor de juniori la care s-a aplicat, Euro U19 din 2022 urmând a fi găzduit de Slovacia, iar Euro U17 de către Cipru (ediția 2021) și Israel (ediția 2022), potrivit Mediafax.

Lista celorlalte federații care și-au manifestat intenția de a găzdui turnee finale de juniori și junioare: Belgia, Danemarca, Germania, Ungaria, Norvegia, Portuglia, Rusia, Albania, Spania și Andorra (candidatură comună)", se arată într-un comunicat emis de Federația Română de Fotbal.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel