S-a aflat NAȚIONALITATEA celor 39 de oameni găsiți MORȚI în TIR

Narcis Popa |
Data publicării:

Poliția britanică a confirmat joi naționalitatea chineză a celor 39 de persoanelor decedate descoperite miercuri într-un camion din comitatul britanic Essex. Conform ultimelor informații transmise de autoritățile britanice, 31 dintre cadavre sunt de sex masculin, iar opt dintre acestea, de sex feminin, relatează site-ul cotidianului The Guardian, citat de Mediafax.

Victimele descoperite în camionul din parcul industrial Waterglade, din orașul Grays, ar putea fi de naționalitate chineză, conform informațiilor comunicate de presa britanică, ca urmare a detaliilor transmise de autoritățile belgiene care au început joi o anchetă asupra rutei pe care a urmat-o camionul înmatriculat în Bulgaria.

Confrom primelor rezultate obținute de anchetatori, camionul ar fi ajuns în Purfleet, oraș situat la vest de Grays, pe râul Thames, venind dinspre orașul belgian Zeebrugge.

Eric Van Duyse, purtător de cuvânt al procuraturii din Belgia a informat că o investigație asupra incidentului este în desfășurare. „Nu avem nicio idee, în acest moment, legată de cât timp a petrecut camionul pe teritoriul Belgiei, puteau fi ore sau zile, noi nu știm”, a adăugat acesta. „Această investigație va fi efectuată în cooperare cu poliția și autoritățile judiciare britanice”, a transmis un procuror belgian.

Rezultatele primelor investigații confirmă sosirea containerului în care cadavrele au fost descoperite marți, în Zeebrugge, în jurul orei 2:50 p.m., ora locală, (15:50, ora României), plecând în aceeași zi către portul britanic Purfleet, la care a ajuns miercuri la ora 1 a.m., ora locală (3:00, ora României),

Echipaje ale serviciului local de ambulanță au semnalat descoperirea contanerului în care trupurile a 39 de persoane decedate erau depozitate în jurul orei 1:40, ora locală ( 3:40, ora României).

Anchetatorii belgienui au transmis că nu se cunosc detalii legate de felul și locul în care persoanele au fost plasate în interiorul containerului. Unele surse de știri apreciază că persoanele ar fi putut deceda din cauza temperaturilor scăzute din containerul frigorific, de sub -25 de grade Celsius.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel