Ryanair operează noi zboruri către Italia, Germania și Anglia dintr-un aeroport din România

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Compania aeriană Ryanair anunţ important privind reluarea unor curse externe spre şi dinspre Italia, Germania şi Anglia.

Compania aeriană Ryanair a făcut, marţi, un anunţ important pentru orădeni: va opera din nou curse externe de pe Aeroportul Internaţional Oradea spre şi dinspre Italia, Germania şi Anglia: „Ryanair, compania aeriană numărul 1 din Europa, anunţă astăzi că se întoarce, odată cu programul de iarnă 2020, la Oradea, lansând 4 rute spre Londra Stansted, Milan Bergamo, Bologna şi Dusseldorf Weeze, toate operate de două ori pe săptămână, începând din decembrie 2020, ca parte a programului Ryanair din România Iarnă 2020 - Vară 2021", a anunţat compania pe site-ul oficial.

"Suntem încântaţi să reluăm zborurile noastre în Oradea cu patru rute spre Londra Stansted, Milano-Bergamo, Bologna şi Dusseldorf Weeze, începând din decembrie 2020, operând de două ori pe săptămână. Pentru a sărbători această lansare, punem în vânzare locuri cu preţ redus, începând de la 14,99 euro, pentru călătorii până în ianuarie 2021, care vor putea fi rezervate până joi, 1 octombrie, la miezul nopţii. Cum aceste locuri cu preţuri mici vor fi luate rapid, clienţii ar trebui să intre pe site-ul www.ryanair.com pentru a nu le rata", a transmis Jason McGuinness, directorul comercial al companiei Ryanair. 

800.000 de euro de la Primăria Oradea

 

De asemenea, pe site-ul oficial, compania irlandeză anunță că "clienţii români şi turiştii pot de acum să-şi rezerve o călătorie până în octombrie 2021, zburând la preţuri mici şi respectând un nou set de măsuri pentru protejarea sănătăţii stabilite de Ryanair pentru a-şi proteja clienţii şi echipajele". 

Totodată, reprezentanţii Ryanair subliniază că Aeroportul Internaţional Oradea este cel de-al patrulea din România pe care operează şi că, prin aceste zboruri, „va conecta Oradea cu unele dintre cele mai mari hub-uri aeriene ale Ryanair din Europa, promovând conectivitate, turism şi locuri de muncă într-o perioadă în care aceste regiuni au cea mai mare nevoie de ele”. 

Operarea zborurilor Ryanair este susţinută de Primăria Oradea, care, în urma unei proceduri de selecţie, a decis să acorde companiei irlandeze suma de 800.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel