Ryanair declanșează greva în Italia. Două zile. S-a stabilit data

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Ryanair a stabilit data grevei care va afecta zborurile din Italia. Ministerul Afacerilor de Externe infomrează românii care ar putea întâmpina probleme ce opțiuni au la îndemână. 

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Italiană că, în conformitate cu informațiile publicate de compania aeriană Ryanair, în perioada 25-26 iulie 2018, ar urma să aibă loc o grevă a personalului aviatic din Spania, Portugalia și Belgia, care ar putea afecta unele zboruri dinspre și către Italia. Pentru mai multe informații, se recomandă contactarea companiei aeriene și consultarea website-ului acesteia www.ryanair.com.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Roma: +390683523358; +390683523356; +390683523352; +390683523344, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență. De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu caracter de urgență, au la dispoziție numărul de telefon de permanență al Ambasadei României în Republica Italiană: +393451473935.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://roma.mae.ro, www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă" (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informaţii și sfaturi de călătorie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel