Rudele Alexandrei vor expertiză INTERNAȚIONALĂ. Poliţia declarase dispariţia „plecare voluntară”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
sursa foto: Facebook
sursa foto: Facebook

Rudele Alexandrei Măceșanu, fata pe care Gheorghe Dincă susține că ar fi ucis-o, vin cu acuzații grave la adresa polițiștilor de la IPJ Olt.

Rudele spun că, deși adolescenta a sunat la 112 și a cerut disperată ajutor, agenții au scris în fișa de evenimente că a plecat în „mod voluntar de la domiciliu”⁣. Dar, după cum a mărturisit principalul suspect, a fost răpită, sechestrată, abuzată, apoi omorâtă. Pe de altă parte, anchetatorii încă nu au clarificat cui îi aparțin rămășițele găsite într-o pădure de lângă Caracal.

Unchiul Alexandrei Măceşanu continua seria acuzaţiilor şi susţine că suspectul principal a putut să acţioneze nestingherit ajutat de haosul de la IPJ Olt. El a prezentat şi o fişă de evenimente a MAI din data de joi, 25 iulie din care rezultă că anchetatorii erau departe de adevărata desfăşurare a lucrurilor, iar soarta tinerei părea deja scrisă.

„Desi Alexandra dispăruse de acasă de miercuri seară, nu numai că părinţii au fost trimişi acasă de către poliţistul la care s-au dus să reclame dispariţia, dar în ciuda telefoanelor disperate ale Alexandrei, acelor ţipete de disperare, trei la număr, domnul inspector şef Alexe de la Olt a sesizat Bucureştiul joi că este o plecare voluntară, inclusiv după ce a sunat fata la 112, el a considerat să raporteze că e plecare voluntară”, a spus Cumpănașu, potrivit Știrile PRO TV.

 

Cumpănaşu va apela la o expertiză internațională

 

Alexandru Cumpănaşu spune acum că va apela la o expertiză separată de cea a autorităţilor.

„Am înţeles că 30 de zile durează, apoi mergem la DIICOT să primim o ordonanţă şi apoi mă prezint la IML cu aceasta ordonanţă ca să primim rămăşiţele, să facem propria noastră expertiza internaţională”, a mai adăugat Cumpănașu.

Pe de altă parte, avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop , a venit cu o altă declaraţie şocantă. Acesta se teme pentru viaţa lui Gheorghe Dincă, deşi respectivul este păzit şi se afla în spatele gratiilor.

Apărătorul familiei Melencu este nemulţumit şi de faptul că autorităţile nu vin cu lămuriri în privina rămăşiţelor găsite în pădurea de lângă Caracal.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel