Românul omorât pe străzile din Craiova, plâns de comunitatea din Italia. Era jucător de fotbal

Andreea Cosma |
Data publicării:
sursa foto: sardiniapost.it
sursa foto: sardiniapost.it

Românul în vârstă de 41 de ani omorât în bătaie pe străzile din Craiova de un şofer nervos a lăsat în lacrimi şi comunitatea dn Italia, acolo unde se stabilise şi unde era jucător de fotbal la o echipă locală. Despre moartea bărbatului a scris şi presa italiană.

"Grigore Popescu, român, în vârstă de 41 de ani și jucător de fotbal la echipa Arzachena, a murit după o luptă violentă", scrie sardiniapost.it, citând şi alte ziare din Sardinia.

Bărbatul, absolvent al Liceului Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova, venise acasă cu familia de sărbători, din Italia.

Bărbatul a fost surprins pe străzile din oraşul natal, în timp ce mergea în stare de ebrietate pe mijlocul drumului. Nervos, conducătorul auto a ieşit din maşină să îi aplice o lecţie şi l-a snopit în bătaie până a căzut la pământ.

Citeşte şi: Întors din Italia de sărbători, un român a fost omorât în bătaie de un șofer nervos. Familia se pregătește de înmormântare

Grigore Popescu ar fi primit mai multe lovituri cu pumnul în zona capului. A murit ieri, la spital, după două zile de la incident.

Agresorul a fost identificat şi arestat preventiv pentru 30 de zile.

"Între timp, vestea morții jucătorului acum acasă, în Gallura, a lăsat o comunitate supărată: Popescu locuia la Palau și lucra ca îngrijitor, era căsătorit cu o compatrioată și avea o fată în vârstă de șase ani", mai scrie publicaţia italiană.

Potrivit aceleiaşi surse, echipa de fotbal la care juca românul a transmis un mesaj de condoleanţe pe pagina oficială de Facebook: 

"Nu există cuvinte care să spună ceea ce simțim acum. Să ai o călătorie lină. Vei fi întotdeauna unul dintre noi".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel