Românul care și-a violat fiica în vârstă de 15 ani a fost arestat

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Ștefănești, județul Argeș, a fost arestat preventiv pentru pentru viol și rele tratamente aplicate minorului, victimă fiind fiica lui, în vârstă de 15 ani. 

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Ștefănești au fost sesizați de mama copilei în vârstă de 15 ani. El le-a spus oamenilor legii că soțul său, de 38 de ani, ar fi abuzat sexual pe fiica lor, în vârstă de 15 ani.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, iar cercetările au fost preluate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. În urma cercetărilor, s-a stabilit că cel în cauză ar fi întreținut relații sexuale, prin constrângere, cu fiica sa, și, totodată, ar fi lovit-o în mai multe rânduri”, spun polițiștii din cadrul IPJ Argeș.

Cercetările au fost extinse și pentru rele tratamente aplicate minorilor, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Ulterior, bărbatul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Românce minore, violate, filmate și apoi șantajate la Iași

 

Cazul bărbatului care și-a violat fiica în vârstă de doar 15 ani vine după cel de la Iași, unde nouă tineri au exploatat sexual mai multe fete, toate minore.

Caz terifiant petrecut în județul Iași, unde nouă tineri sunt acuzați că au violat în mod repetat şi exploatat sexual mai mute fete, toate minore. Cea mai mică dintre victime avea vârsta de doar 13 ani, iar cea mai mare 16 ani. 

Nouă tineri sunt acuzaţi că au violat în mod repetat şi exploatat sexual nouă fete, toate minore, cea mai tânără victimă având doar 13 ani. Mulţi dintre băieți erau ei înşişi minori la data comiterii faptelor. Şi mai revoltător, scrie Ziarul de Iași, este că aceștia sunt acuzaţi de viol în formă continuată, trafic de minori, lipsire de libertate şi pornografie infantilă. Cu toate acestea, ei au putut depune la dosar caracterizări inclusiv din partea primarului comunei, din care rezultă că sunt „băieţi cuminţi şi respectuoşi”.

Potrivit anchetatorilor, faptele s-ar fi petrecut între sfârşitul anului 2017 şi iulie 2020, însă numărul victimelor şi agresorilor, ca şi perioada îndelungată de timp scursă de la comiterea faptelor, i-a făcut pe procurori să nu poată determina detaliile tuturor infracţiunilor săvârşite.

Cu toate acestea, s-a stabilit că activitatea celor 9 tineri a început în cursul lunii august 2017, când unul dintre băieți, pe atunci în vârstă de 16 ani, a cunoscut o minoră în vârstă de 13 ani. Ulterior, băiatul a început să îi ceară fetei să întreţină relaţii sexuale şi cu alţi băieţi, ameninţând-o că o va părăsi sau că o va bate. Totodată, o şantaja pe fată cu divulgarea unor înregistrări video făcute în momentele de intimitate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel