ROMÂNII, REVOLTAȚI după MESAJUL lui Liviu Dragnea de Ziua României: „Ai sacrificat țara pentru tine și haita ta de hoți!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a transmis ieri un mesaj de 1 Decembrie din Penitenciarul Rahova în care susținea faptul că a sacrificat „tot“ pentru ca România să devină mai „bogată și puternică“. El spune că a renunțat la multe: „mi-am asumat în cele din urmă chiar și renunțarea la libertate, de dragul tău!“, scria Dragnea în epistola sa către România.

Internauții au fost majoritatea revoltați de mesajul pe care l-a transmis fostul lider PSD și au dat comentarii foarte multe la postare. 

„Facem sesizare la Rahova și aflăm cum se face că un deținut, dublu condamnat, are dreptul să disemineze mesaje în spațiul virtual. Iar, în cazul în care accesul la contul tău a fost oferit de tine Irinei sau lui Ștefan, știi că nu e bine deloc pentru ei, da? Deși probabil l-a scris o slugă de care nu-ți pasă și o folosești, fără să îi spui că asta e complicitate la încălcarea legii și se pedepsește. Oricum, aflăm noi de ce faci tu prostii acolo, în loc să te căiești pentru cât ai greșit. Aș fi apreciat, ai cuvântul meu, să fi tăcut în toți anii de detenție. Să fi fost decent. Nicio vorbă nu mai ziceam. Dar tu îți dorești să se scrie despre tine. Indiferent cum. Ești la fel de dus cu pluta ca Nițulescu. Sper că începi să conștientizezi asta, că nu mai ești bine la cap...”

„Ati fost prefect si apoi presedinte de consiliu judetean in Teleorman mai mult de 15 ani. Ce ati facut pentru acel judet?
Daca iubeati Romania asa cum pretindeti, ati fi facut treaba in acel judet. Nu ar fi stagnat in saracie si in decadere morala, nu ar fi fost unul dintre cele mai sarace judete, cu una dintre cele mai mari rate ale pierderii de populatie.
Va autovictimizati, dar victimele adevarate sunt cetatenii acelui judet. Si cetatenii Romaniei”.

„Ți-ai sacrificat libertatea pentru țară, ești eroul neamului nostru! Cum am putea să te cinstim? Îți aducem un tapet cu Brazilia în celulă?”

„La multi ani cât mai mulți ani cu executare și confiscarea averilor care le-ai luat cu japca, hoțule !!”

„Un om care a încercat să iasă basma curata, tropaind cu cizmele sale murdare pe tot ce inseamna curat, dar nu a reusit ... asta esti. Incerc sa folosesc cuvinte decente. Sper ca romanii sa isi aduca aminte de tine exact asa cum ai fost si ai incercat sa ascunzi. Sper sa nu mai auzim de oameni ca tine foarte mult timp de acum încolo. Sper sa citesti !!! LA MULTI ANI !!! ... CU EXECUTARE IN CAT MAI MULTE DOSARE”

„La multi ani cu inca 5-10 ani nea Liviu. Ne pare așa rău de tine unora dintre noi încât vrem sa mai stai vreo 5-10 ani acolo și să rămâi fără averea și palatul minunat realizat din salariu de bugetar.”

„Cand cand faci averi din banul public, normal ca iubesti tara. O mizerie de om, nu cred ca este timp în viața asta sa primesti o pedeapsă pe masura daunelor provocate.”

„La multi ani, Liviule!! Ca un adevarat patriot sper sa folosesti sapun romanesc!”

„Boss, am auzit că în restul Bucureștiului nu e apă caldă. Mai bine îți prelungești șederea la Rahova.”

„De fapt ai sacrificat România pentru tine și haita ta de hoți! La multi ani acolo unde ești, cu executare.”

„Țara mea dragă, Ți-am respectat cu sfințenie toate tradițiile". Ce traditii ? Furtul din bani publici ? Abuzul de putere ? Subminarea democratiei ? Tu faci misto de noi?”

„Nu cred că am văzut în viaţa mea ceva mai cinic decât infecta impostură din postarea asta. E ceva de neconceput cu mintea mea. Îmi vine să vomit”.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel