Românii, ȘOCAȚI de mizeria din Madrid: Ne-am obișnuit sa aruncăm cu NOROI în România

Narcis Popa |
Data publicării:

Câțiva români care au ajuns recent în Madrid au fost șocați de mizeria care este în capitala Spaniei și de mirosul emanat în mai toate zonele. 

Dezbaterea s-a aprins pe un grup dedicat românilor din Spania după ce o persoană recent ajunsă în Madrid a povestit cât de șocată a fost de ceea ce a descoperit. Ideea a fost susținută și de alți români care se află în Spania de mai mult timp, dar și de alții care recomandă orașele mai mici.

"Ador mizeria din Madrid. Îmi face plãcere când îmi vin mirosuri de descompunere, rahat de câine, mirosul celor care urineaza pe stradã, mizerie la tot pasul.Superb. La ultima fiestã în aer liber toate cosurile de gunoi erau super pline şi mizeria era lângã ele iar vântul o zbura în toate directiile. Ce oraş minunat!", a fost mesajul celui care a stârnit dezbaterea aprinsă.

La scurt timp au venit și reacțiile:

 "Sunt in asentimentul tau, sunt venit de o luna jumate aici si sunt socat....in Romania era mult mai curat pe strazi si mult mai liniste (si am stat in Bucuresti). Probabil tine de perceptia fiecaruia....", a fost unul din mesaje. 

"Depinde de zona! In Torrejón de Ardoz toate containerele sunt "ingropate", iar mizeria despre care vorbiti, nu exista!", este un alt mesaj.

"Ne-am obisnuit sa aruncam cu noroi in Romania...si ca peste tot este mai bine.....", a scris un internaut. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel