România, victorie DRAMATICĂ în fața Spaniei. Scor final

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Naţionala feminină de handbal a României a reuşit o victorie dramatică în faţa Spaniei, cu scorul de 27-25 (10-12), marţi seara, la Nancy, în Grupa principală 2 a Campionatului European - EHF EURO 2018 din Franţa.

Tricolorele au obţinut o victorie foarte dificilă în faţa unei echipe deja eliminată din competiţie, după o primă repriză foarte slabă, dar păstrează prima şansă la calificarea în semifinale.

Debutul de meci a fost catastrofal pentru România, care avea un singur gol marcat după aproape 14 minute de joc şi era condusă cu 6-1. Româncele care au comis enorm de multe greşeli, unele de debutante, au început cursa de urmărire şi la pauză ibericele aveau doar două goluri în plus, 12-10.

România a reuşit egalarea abia în min. 41, 15-15, iar un minut mai târziu a trecut la conducere, cu 16-15. Spania a mai avut o revenire şi a condus cu 17-16, dar România a marcat patru goluri consecutive şi s-a desprins la 20-17 (47). Spania nu a renunţat la luptă şi a rămas mereu aproape pe tabelă, însă România s-a impus în cele din urmă cu 27-25.

Crina Pintea a fost desemnată cea mai bună jucătoare a meciului, pivotul naţionalei României marcând şase goluri şi reuşind să aibă o contribuţie majoră pe ambele faze de joc.

Miercuri vor avea loc ultimele partide din grupă, Spania - Norvegia (16,45), Ungaria - România (19,00) şi Olanda - Germania (22,00). Primele două clasate se califică în semifinale.

Vezi finalul partidei - VIDEO:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel