România s-a clasat pe locul patru în proba de trio, la Mondialele de gimnastică aerobică de la Guimaraes

Alexandra Curtache |
Data publicării:
România s-a clasat pe locul patru în proba de trio, la Mondialele de gimnastică aerobică de la Guimaraes / Foto: Captură video youtube
România s-a clasat pe locul patru în proba de trio, la Mondialele de gimnastică aerobică de la Guimaraes / Foto: Captură video youtube

România 2, în componenţa Gabriel Bocşer, Miruna Iordache, Daniel Ţavoc, s-a clasat pe locul al patrulea în finala probei de trio, vineri, la Campionatele Mondiale de gimnastică aerobică de la Guimaraes (Portugalia), cu 20,138 puncte.

După ce au ocupat locul al treilea în calificări, românii au fost devansaţi în finală de Ungaria (20,277), Bulgaria (20,188) şi Vietnam (20,183).

România 1 (Claudia Gheorghe, Leonard Manta, Antonio Surdu) a ocupat locul 7 (19,677), la fel ca în calificări.

La individual feminin, Daria Mihaiu, care în calificări a fost a treia, s-a clasat pe cinci, cu 19,950 puncte, după ucraineanca Anastasia Kuraşvili (20,950), turcoaica Ayşe Onbasi (20,350), finlandeza Nea Kivelae (20,050) şi franţuzoaica Maelys Lenclos (19,950).

 

 

 

România participă cu 12 sportivi la Campionatele Mondiale de gimnastică aerobică



România participă cu 12 sportivi la Campionatele Mondiale de gimnastică aerobică de la Guimaraes (16-18 iunie) şi a cucerit vineri medalia de argint în proba pe echipe.

În finalele de sâmbătă vom avea reprezentanţi la individual masculin (Gabriel Bocşer), cuplu (Sandra Dincă/Mihai Alin Popa), grup (Gabriel Bocşer, Mihai Alin Popa, Leonard Manta, Antonio Surdu, Daniel Ţavoc) şi dans aerobic (Daria Mihaiu, Darius Branda, Sarmiza Niculescu, Sandra Dincă, Mihai Alin Popa, Leonard Manta, Antonio Surdu, Mirela Frîncu).

Însă, nu doar cu rezultatele la gimnastică se poate mândri România, ci și cu cele în tenis, unde avem 2 jucătoare în careul de ași.

 

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Birmingham

 

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Birmingham, România ajungând să aibă două reprezentante în această fază superioară a competiției. 

Jucătoarea română de tenis Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului WTA 250 pe iarbă de la Birmingham (Anglia), dotat cu premii totale de 251.750 de dolari, vineri, după ce a trecut de Katie Boulter (Marea Britanie), cu 6-4, 6-1.

Halep (30 de ani, 20 WTA), a doua favorită, a avut nevoie de o oră şi 15 minute pentru a se impune, după un prim set echilibrat.

Simona Halep, campioană la Wimbledon în 2019, s-a calificat în premieră în semifinale la Birmingham, după primul său duel cu Boulter (25 ani, 141 WTA).

Continuă știrea aici: Simona Halep s-a calificat în semifinale la Birmingham. România are 2 jucătoare în careul de ași

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel