ROMÂNIA - FRANȚA, live la Campionatul Under 21. Rezultat FINAL

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Selecţionata României s-a calificat în premieră în semifinalele unui Campionatul European de fotbal Under-21, dar a obţinut şi biletele pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020, după ce a terminat la egalitate cu formaţia Franţei, 0-0, luni seara, în Grupa C a turneului din Italia şi San Marino, pe Stadionul ''Dino Manuzzi'' din Cesena. 

România - Franța: 0-0. Rezultat Final 

min 77. Mare ocazie de gol pentru Romania. Francezii trimit în ultima clipă mingea în corner. Nedelcearu a fost la un pas să înscrie. 

 Este pauză. 

min 26. Ianis Hagi bate o lovitură de la 16 metri lateral stânga. Mingea trece pe lângă poartă. 

min 16. Din nou ocazie de gol pentru România, care contraatacă foarte rapid. Dragoș Nedelcu ratează de puțin poarta după ce portarul Franței a ieșit neinspirat. 

 min 11. Prima ocazie de gol a României. Florinel Coman este oprit la 5 metri de poartă, chiar înainte să șuteze 

Echipa de start a României:

 1. Ionuţ Andrei Radu (căpitan) - 6. Cristian Manea, 5. Ionuţ Nedelcearu, 18. Adrian Rus, 2. Radu Boboc - 16. Dragoş Nedelcu, 17. Alexandru Cicâldău - 22. Darius Olaru, 10. Ianis Hagi, 7. Florinel Coman - 9. George Puşcaş.

Selecţioner: Matei Mirel Rădoi.

Rezerve: 12. Cătălin Cabuz, 23. Andrei Daniel Vlad - 3. Florin-Bogdan Ştefan, 4. Alexandru Paşcanu, 8. Dennis Man, 11. Adrian Petre, 13. Grigore Ricardo, 14. Vlad Dragomir, 15. Virgil Ghiţă, 19. Andrei Ivan, 20. Andrei Ciobanu, 21. Tudor Băluţă.

 

Accederea în primele patru înseamnă şi prezenţa la Jocurile Olimpice, după o pauză de mai bine de 50 de ani. În cazul unui rezultat de egalitate, Franţa şi România merg la braţ în semifinale.

Cum se califică România U21 în semifinalele EURO 2019

 

Înaintea jocurilor de luni, România şi Franţa au câte 6 puncte, iar cel mai simplu calcul pentru ambele selecţionate este un rezultat de egalitate, caz în care vom asista la o calificare la braţ a celor două naţionale. România termină pe locul 1 în Grupa C în două variante, victorie sau scor egal. Tricolorii au un golaveraj superior Franţei înaintea confruntării directe, 8-3 vs 3-1. Selecţionata lui Mirel Rădoi are şi varianta unei înfrângeri la o diferenţă de maximum două goluri pentru calificarea în semifinale. În schimb, Franţa nu-şi permite „luxul” de a pierde în faţa României, pentru că ar fi, evident, sub linia de clasament a Italiei, care are deja un plus trei la golaveraj. România are practic trei variante de calificare în semifinale şi îşi poate alege şi adversara. Dacă va termina pe locul 1 va înfrunta Germania, iar dacă va fi pe locul 2 de calificare o va avea în faţă pe Spania.

Selecţionata U21 şi-a creat toate aceste scenarii ideale în urma parcursului magic de până acum, victorii la diferenţă de cel puţin două goluri cu Croaţia (4-1) şi Anglia (4-2). Şi va avea şi susţinerea Italiei la partida cu Franţa.

”Din punct de vedere fizic şi din punct de vedere mental sunt problemele pe care le avem. Cred că mâine seară, la ora partidei, vor fi şi ceva schimbări. Va trebui, până mâine seară, să găsim soluţii, să-i relaxăm puţin, dar să le arătăm exact ceea ce trebuie să facă. În aceste două meciuri am arătat şi unitate, determinare, spirit, sacrificiu şi cred că mâine seară, înainte de toate, vom avea nevoie de echilibru”, a spus selecționerul Mirel Rădoi, la conferinţa de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel