România. Circulaţie deviată la un punct de trecere a graniţei până la finalul lunii iunie

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Traficul rutier în punctul de trecere a frontierei Calafat - Vidin va fi deviat până la sfârşitul lunii iunie, ca urmare a lucrărilor de amenajare a platformelor de cântărire, se arată într-un comunicat de presă al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Potrivit sursei citate, marţi, 26 mai, au început lucrările de amenajare a platformelor de cântărire, pentru amplasarea a patru sisteme de cântărire în mers a vehiculelor rutiere care tranzitează punctul de trecere a frontierei de stat româno - bulgare, Calafat-Vidin.

Lucrările se desfăşoară, atât pe sensul de intrare, cât şi pe sensul de ieşire din România în zona de lucru a personalului CNAIR din Agenţia de Control şi Încasare Calafat.

Până la sfârşitul lunii iunie, pentru desfăşurarea în bune condiţii a lucrărilor, circulaţia vehiculelor de transport marfă se va desfăşura deviat pe benzile paralele, destinate anterior doar circulaţiei autoturismelor.

CNAIR menţionează faptul că, în aceste condiţii, există posibilitatea creşterii în anumite intervale orare a timpilor de aşteptare în zona de control şi în cea adiacentă, în special pe sensul de ieşire din România. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel