Româncă înjunghiată în zona genitală de iubit, într-un acces de gelozie

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român care și-a înjunghiat iubita în zona genitală a fost condamnat la patru ani de pușcărie, pentru tentativă de omor asupra unui membru de familie. În plus, ieșeanul a fost obligat să îi plătească victimei despăgubiri în valoare de 8.000 de lei, drept daune morale.

O româncă  a fost înjunghiată în zona genitală de propriul iubit! Într-o criză de gelozie, agresorul a vrut să o pedepsească pe femeie. Ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe Vasile I. la patru ani de închisoare pentru tentativă de omor asupra unui membru de familie. În plus, individul a fost obligat să achite despăgubiri victimei sale.

„Instanța admite cererea formulată de partea civilă. Obligă inculpatul să îi plătească părții civile D.M.D. suma de 8.000 de lei, drept daune morale. Dispune confiscarea specială a unui cuțit cu lama de 14 cm, având inscripția «Chan Chuji», cu mâner din fier (3,5 cm) și lemn (8 cm), folosit de către inculpat la comiterea infracțiunii”, au precizat magistrații ieșeni, citează BZI.ro. Sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis în judecată pe Vasile I. (41 de ani), sub acuzația de tentativă de omor asupra unui membru de familie. Anchetatorii au susținut că acest incident cutremurător, în care a fost implicat Vasile a avut loc pe 25 iunie 2019, în satul Crivești, din comuna Vânători, pe fondul unei crize de gelozie.

Româncă înjunghiată în zona genitală de iubit, într-un acces de gelozie

 

„La data respectivă, în timp ce se afla în locuința din satul Crivești, inculpatul i-a aplicat o lovitură cu un cuțit cu lama de 14 centimetri în zona genitală a concubinei sale”, a declarat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Autoritățile au fost alertate cu privire la acest incident cutremurător printr-un telefon la numărul unic pentru apeluri de urgență 112. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care i-a acordat primul ajutor femeii. Ulterior, femeia a fost dusă de urgență la spital. Acolo, ea a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Oamenii legii au afirmat că, pe fondul geloziei, ieșeanul a vrut să o pedepsească pe femeie.

Doctorii care au tratat femeia au ajuns la concluzia că viața acesteia a fost pusă în pericol de leziunile suferite în urma cutremurătorului incident provocat de Vasile I.

„Persoana vătămată a suferit o plagă înțepat-tăiată în zona genitală. Pentru leziunile suferite, victima a necesitat 10-12 zile de îngrijiri medicale. Procurorul criminalist a reținut că, din modalitatea concretă de comitere a faptei, din actul efectiv de executare comis de către inculpat, a rezultat atitudinea subiectivă, intenția agresorului de a produce rezultatul letal. Asta, în condițiile în care el a folosit un obiect vulnerant (un cuțit), apt să producă decesul. De asemenea, zona vizată este puternic vascularizată și cu organele interne în imediata proximitate. Numai hazardul și mișcările victimei, care a opus rezistență, au făcut ca rezultatul letal să nu se producă”, a subliniat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel