Româncă din Londra, proaspăt întoarsă în țară, moartă după o anestezie greșită

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă din Londra de doar 29 de ani, care s-a întors pentru o operație estetică în România a murit după ce nu s-a mai trezit din anestezie. 

Rodica Vasile avea 29 de ani și lucra la un restaurant în Londra. Pentru că în Marea Britanie operațiile estetice sunt foarte costisitoare, românca s-a întors în țară pentru o intervenție de lipoaspirație la o clinică privată din București. 

După ce intervenția a avut loc, a apărut o problemă. Mama tinerei povestește că medicii i-ar fi povestit ca operația a reușit dar că tânăra nu-și mai revine din anestezie. 

Mama fetei spune ca n-ar fi fost de acord cu o astfel de operație, dar aceasta a mințit-o și i-a spus că se programase pentru a rezolva problema unor dureri abdominale.

"După ce a murit, a venit doctorul și asistentele și mi-au dat lire sterline în valoare de 45 de milioane (n.r. 4.500 de lei)", a povestit mama Rodicăi pentru Observator.

Necropsia nu a putut stabili cauza morții și se așteaptă testele de laborator pentru a vedea ce anume a cauzat decesul tinerei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel