Român venit din Anglia, scandal în mijlocul străzii cu un polițist: „Mâine îl sun pe comandant. Cine v-a pus să mă opriți?“ (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Conflict filmat, în stradă, între un om al legii și un român venit din Anglia. acesta din urmă s-a arătat extrem de iritat de faptul că a fost oprit de oamenii legii în trafic și admonestat din cauza foliilor aplicate pe BMW-ul său.

Foarte revoltat că a fost oprit de polițist, bărbatul s-a dat jos din autoturism, fără mască de protecție și pus pe scandal. Bărbatul i-a cerut fiului său să filmeze întreaga scenă, care avea loc în stradă, după ce polițistul l-a oprit. Românul, care spune că este rezident în Anglia de peste zece ani, a susținut în fața polițistului că mașina este străină, iar tot ce i se întâmplă este un abuz.

În întreaga scenă ce avea loc în mijlocul străzii, posesorul BMW-ului l-a amenințat pe polițist că îl sună pe comandantul său, pentru că tot ce face este un abuz. Românul susține că polițistul a fost pus de cineva să facă acest gest, pentru că n-ar fi avut cum să vadă foliile sale.

„Mâine îl sun pe comandantul dumneavoastră“

 

„Așa este mașina înregistrată în Anglia. Domnule, eu sunt în vacanță în România. Sunt rezident în Anglia. Cum vă numiți dumneavoastră? De la Brigada Poliției Rutiere din București, da? Mâine îl sun pe comandantul dumneavoastră. Îmi dați amendă pentru că am geamuri fumurii? Serios? Mai dați-mi o amendă”, spune acesta.

„Cine v-a pus să mă opriți? Aveți binoclu să vedeți foliile acestea”, a precizat individul.

„Atrageți atenția cu aceste folii”, afirmă polițistul.

„Filmează tati numărul mașinii”, a continuat bărbatul venit din Anglia.

„Un astfel de om are pretenția că trăiește și muncește într-o țară mai civilizată decât țara lui de baștină“

 

Filmulețul a fost distribuit pe pagina de Facebook „Polițiștii au umor“, iar comentariul autorului face deliciul internauților: 

„Încă un român din 'Anglea', care nu înțelege că în România se respectă legislația din țara asta, nu din 'Anglea'. Bineînțeles că a urmat tot tacâmul cu 'cine ești, las' că mâine dau eu un telefon, faci un abuz, te-a pus cineva să mă oprești, samd'. Cam cât de calm să fii cu un astfel de om, care are pretenția că trăiește și muncește într-o țară mai civilizată decât țara lui de baștină?

Alo, domnu', nici în UK nu vă iartă cu foliile alea! Și nici de faptul că ieșiți din mașină ostentativ, fără să purtați mască și comentați non-stop. Eu vă lăsam și pieton, pentru că nu ați rămas în mașină, cu mâinile pe volan. Considerați că v-a fost făcută deja o mare favoare“, se arată pe pagina de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel