Român, prins de poliție pe teritoriul Italiei deși avea ordin de expulzare pe motive de "securitate"

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Italia. Un român a amenințat cu un cuțit doi consăteni pentru a-i determina să îi dea un smartphone
Italia. Un român a amenințat cu un cuțit doi consăteni pentru a-i determina să îi dea un smartphone

Un român în vârstă de 37 de ani a fost prins pe teritoriul Italiei, deși avea emis pe numele său un ordin de expulzare. Bărbatul tocmai ieșise din închisoare. 

Verificări stricte efectuate de agenții Poliției din Ancona în zona imigrației. Un cetățean român în vârstă de 37 de ani, aflat neregulamentar pe teritoriul național, a fost însoțit ieri de personalul Poliției Ancona la centrul de repatriere Bari.

S-a constatat că bărbatul avea emis pe numele său un ordin de expulzare din motive de securitate, având antecedente de vătămări corporale agravate, extorcare, exploatare a prostituției, deținere ilegală de arme, evaziune și furt calificat.

Românul, tocmai ieșit din închisoare, a fost preluat de personalul Poliției de Stat și. după ce a fost pus la dispoziția Oficiului pentru Imigrări, a fost însoțit la centru în așteptarea repatrierii, potrivit unui comunicat al Poliției citat de publicația CentroPagina Ancona.

În urmă cu numai o zi, polițiștii feroviari italieni au prins un român care era urmărit internațional.

Tânăr român, urmărit internațional, depistat de polițiști din cauza certificatului verde

 

Un român, căutat internațional, arestat după ce se urcase în tren, la Verona, fără Green pass: A ajuns direct la închisoarea din Veronaa.

A urcat în tren fără permis verde în stația Verona Porta Nuova și din acest motiv poliția feroviară l-a făcut să coboare, sancționându-l. Însă verificările au scos la iveală faptul că bărbatul - un bărbat de 34 de ani de origine română - avea emis pe numele său un mandat european de arestare.

Bărbatul a fost arestat în vederea extrădării și dus la închisoarea din Verona, la dispoziția Autorității Judiciare Districtuale din Trieste. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel