Tânăr român, mort după ce a intrat cu mașina într-un TIR care se îndrepta spre Italia

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român de 29 de ani a murit, aseară, într-un teribil accident rutier, produs pe Drumul Naţional 17, în judeţul Bistriţa-Năsăud, după ce s-a ciocnit cu un TIR care se îndrepta spre Italia.

Un grav accident rutier s-a petrecut pe DN 17, la Susenii Bârgăului, fiind implicate o mașină și un autotren. La fața locului a intervenit echipajul de pompieri de la Prundu Bârgăului, informează ISU Bistrița-Năsăud.

Salvatorii au găsit o victimă încarcerată, în stop cardio-respirator, au extras-o și au predat-o echipajului medical în vederea aplicării protocolului de resuscitare.

Primul ajutor i-a fost acordat de o asistentă medicală, care tocmai se întorcea de la o nuntă. Ea l-a găsit în stop cardiorespirator, iar până la sosirea ambulanțelor, a încercat să-i oprească sângerarea.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de salvatori, bărbatul în vârstă de 29 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel că a fost declarat decesul la locul accidentului. Şoferul muncea de ceva timp în localitatea Mijlocenii Bârgăului, şi împrumutase maşina de la un prieten.

Șoferul TIR-ului se îndrepta spre Italia

 

Autotrenul de care s-a izbit bărbatul de 29 de ani venea dinspre Suceava şi se îndrepta către Italia. Şoferul acestuia spune că autoturismul venea pe contrasens şi a virat la stânga, în speranţa că va putea evita impactul. Cu toate acestea, maşina a fost lovită frontal, chiar pe partea şoferului, care a rămas încarcerat, potrivit Știrile Pro Tv.

În urma accidentului de duminică noapte, circulația pe DN 17 a fost blocată, traficul fiind deviat pe o stradă secundară.

”În urma primelor cercetări efectuate de polițiștii Serviciului Rutier la fața locului, un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, din județul Galați, a intrat în coliziune cu un autotren care circula din sens opus și care era condus de un bărbat de 35 de ani, din Fălticeni, județul Suceava. Din nefericire, tânărul din Galați a decedat. Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii Serviciului Rutier efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care a avut loc evenimentul”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel