Român DISPĂRUT în Italia. Nimeni nu l-a mai văzut din 11 decembrie

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român în vârstă de 43 de ani a dispărut fară urmă în Italia. Bărbatul ajunsese în această țară în urmă cu o săptămână.

Un român în vârstă de 43 de ani este căutat de autoritățile locale din Castelnovo del Friuli (provincia Pordenone). Bărbatul a dispărut fără urmă în data de 11 decembrie 2020, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de el. Se pare că acesta ajunsese în Italia în urmă cu circa o săptămână.

Românul era muncitor agricol și a ajuns în Italia pe data de 6 decembrie pentru a lucra în zona Rauscedo. El s-a cazat împreună cu alți colegi într-o casă din localitatea menționată mai sus.

Ultima dată a fost văzut în dimineața zilei de 11 decembrie. Colegii săi spun că era în curtea casei. Însă, la puțin timp, când trebuiau să plece la lucru, românul a fost de negăsit. În aceeași seară când s-au întors de la muncă, colegii l-au căutat însă nu l-au găsit pe nicăieri. 

Pe 14 decembrie, colegii săi au decis să anunțe carabinierii despre dispariția românului, relatează IlFriuli.it.

În această dimineață, mai multe echipe formate din pompieri, salvamontiști și voluntari au demarat căutări ample în zonă, în speranța că-l vor găsi pe român în viață. Căutările sunt concentrate în zona împădurită din zona casei în care locuia românul. În acest moment, nu este exclusă nici ipoteza unei plecări voluntare a bărbatului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel