Român din Italia, salvat în ultima clipă de la înec de un polițist aflat în timpul liber

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Un român din Italia a scapat ca prin urechile acului, după ce a fost salvat de la înec de un polițist aflat în timpul liber. 

Un român de 29 de ani, care a început să se simtă rău în timp ce înota, a fost salvat rapid de un carabinier aflat în afara programului de muncă. Totul s-a petrecut sâmbătă, 8 iunie, atunci când a fost dată alarma pentru un posibil înec în lacul Bracciano, în zona Via Circumlacuale, localitatea Santo Celso.

Carabinierii din Bracciano au ajuns imediat la fața locului și au constatat că situația era deja sub control datorită intervenției prompte a unui coleg aflat în afara serviciului, scrie publicația Baraonda News. 

Tânărul român, care a avut probleme în timp ce înota, a fost salvat de un carabinier de 41 de ani din Roma. Acesta a fost martor la incident și a sărit imediat în apă pentru a-l salva.

Carabinierul l-a adus la mal pe tânărul de 29 de ani, care era inconștient, și l-a predat echipajului medical de urgență 118. Ulterior, tânărul a fost transportat cu elicopterul la spitalul Gemelli din Roma, unde este încă internat.

Din fericire, datorită intervenției rapide și curajoase a carabinierilor, viața tânărului nu este în pericol, mai scrie sursa citată.

 

--------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel