Român de 18 ani MORT de coronavirus: Cea mai NEAGRĂ zi de la începutul pandemiei COVID în România - 82 de decese

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

82 de români au fost răpuși de coronavirus în ultimele 24 de ore. Acesta este recordul negru al României de la debutul pandemiei de coronavirus. Mai mult, printre aceștia, a fost înregistrat și un caz de deces la o persoană aflată în categoria de vârstă 10-19 ani.

 

Este record absolut înregistrat în România în ceea ce privește epidemia de COVID-19. În ultimele 24 de ore au fost diagnosticate 2.954 de cazuri, iar 82 de oameni au murit.

Printre aceste cazuri se numără și cel a unui tânăr de 18 ani, care prezenta comorbidități, potrivit GCS.

Tânărul de 18 ani, era din Prahova, si avea, printre altele, trombocitopenie și anemie severă.

Este al doilea deces în rândul tinerilor de 18 ani. În 24 august a fost primul caz al unui tânăr care a decedat după infectarea cu noul coronavirus. Avea 18 ani, era din Galați, și prezenta comorbidități grave:  o tumoare cerebrală. El a murit la un spital din Galați, infectat cu noul coronavirus, anunța atunci GCS.

În privința noilor decese, GCS anunță că dintre acestea, unul a fost înregistrat la categoria de vârstă 10-19 de ani, două decese la categoria 40-49 de ani, opt decese la categoria 50-59 de ani, 18 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 60-69 ani, 30 de decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 23 decese la categoria de peste 80 de ani.

Citește și: Bilanț coronavirus România, 07 octombrie: RECORD ABSOLUT: aproximativ 3.000 de infectați și 82 decese, în 24 ore

De asemenea, în cazul a 79 dintre decesele înregistrate este vorba despre pacienți care au prezentat comorbidități, iar pentru trei pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

17 decese „restante“ la DSP Brăila

 

Important de precizat că 17 dintre decesele raportate astăzi nu s-au petrecut în ultimele 24 de ore. Reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică (GCS) anunță că, potrivit solicitării Ministerului Sănătății, a fost actualizată de către DSP Brăila situația deceselor aferente lunii august și lunii septembrie cu 17 cazuri identificate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel