Român căzut de la etajul 4 al blocului unde locuia. Detaliul care i-a salvat viața

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un tânăr de 30 de ani din Brăila, care a căzut de la etajul patru al blocului în care locuia, a scăpat cu viaţă, el căzând pe o copertină aflată la intrarea în scara blocului, care a atenuat şocul.

Tânărul ar fi alunecat de la fereastra apartamentului unde locuia, situat la etajul patru al unui bloc situat pe Calea Călăraşilor din municipiul Brăila.

"Poliţiştii au răspuns unui apel la 112 prin care ne era sesizat faptul că o persoană de sex masculin a căzut de la etajul patru al unui bloc situat pe Calea Călăraşilor. Poliţiştii brăileni continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor care au dus la producerea evenimentului", potrivit IPJ Brăila, citează Agerpres.

O ambulanţă a SAJ sosită la faţa locului l-a preluat pe tânăr, care era conştient, şi l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţe (SJU) Brăila pentru a primi îngrijiri medicale.

Potrivit SJU Brăila, pacientul prezintă multiple fracturi şi plăgi, dar starea lui este stabilă şi se află în afara oricărui pericol. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel