Roma. Rareș Bogdan, primul politician român care a votat în DIASPORA: „Văd multă dorință de a vota“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a votat, astăzi, la Academia di Roma. A fost primul politician român din Diaspora care și-a exercitat dreptul la vot.

Eurodeputatul liberal Rareș Bogdan a fost printre primii politicieni români care și-au exercitat dreptul la vot. Prezent la Roma, Rareș Bogdan a votat la secția deschisă la Academia di Romania din Roma. El a fost însoțit de familia sa, dar și de  secretarul general al PNL, Robert Sighiartău și senatorul Viorel Badea.

 

„Am votat aici din respect pentru Diaspora și pentru frații noștri - care nu au plecat de bine, ci din disperare, pentru că nu își mai găseau viitorul. Am venit din respect pentru ei pentru cei care în urmă cu 5 ani l-au adus pe președintele nostru în fruntea statului și stiu că sunt în continuare alături de noi, iubesc România în fiecare zi și se gândesc la țara lor. Frații noștri se gândesc la România cu înfrigurare, pasiune și cu multă dragoste.
Din respect pentru ei am decis să dau un semnal. Acum Românii pot vota 3 zile. Așteptăm în cele 842 de secții să se prezinte pentru a vota pentru o țară normală.  Având în vedere că numărul de secții a crescut de 5 ori față de acum 5 ani sper că nu se va produce aglomerația de acum 5 ani. Văd multă dorință de a vota, văd că oamenilor le pasă de țara lor“, a declarat Rareș Bogdan la ieșirea de la urne, unde era așteptat de zeci de români.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel