Robert Turcescu, despre propunerea de premier a PSD: „Se răsucește Dragnea pe patul din pușcărie“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Robert Turcescu a „disecat“ propunerea de premier a PSD - Pro România: Remus Pricopie, rectorul SNSPA; noul partener în rețeaua de universități CIVICA, finanțate de George Soroș.

Într-un dialog avut cu deputatul PSD, Adrian Țuțuianu, invitat în platoul emisiunii, a vorbit despre propunerea partidului de premier, în persoana lui Remus Pricopie, actualmente rector al SNSPA.

„Iohannis niciodată nu s-au sucit pe călcăie de la  stânga la dreapta și de la drepta la stânga, și să spună: 'gata bă băieți, mă predau, sigur că da, dați-mi să semnez învestirea domnului Pricopie de la SNSPA', lăsat moștenitorul tronului sau mă rog, să îi țină tronul cald domnuui Maior la Academia pentru Științele Securității Naționale - că ăsta e domnul Pricopie. Când a plecat un pic, domnul Maior conducea Academia pentru Științele Securtății Naționale. Când a fost să plece Ambasador în SUA, l-a lăsat pe scăunelul ăla de la SNSPA pe Pricopie și i-a spus: 'Remus Pricopie, tu să îmi ții scaunul cald până m-oi întoarce eu la post'. Și în chestiunea sata vi-l închipuiți pe domnul Iohannis, după ce ne-a spus la televizor, că vină și spune: 'Da mă băieți, dați-mi-l pe Pricopie să-l ung mâine la palatul Victoria'. (...) Acum apare și o frăție a epoleților care vrea să îl pună pe Pricopie pe post de candidat la prim-ministru“, a afirmat Robert Turcescu, deputat PMP, în emisiunea moderată de Denise Rifai. 

Un alt invitat a intervenit, ridicându-i mingea la fileu lui turcescu: „PSD se duce la Cotroceni să să îl propună lui Klaus Iohannis ca prim-ministru pe partenerul oficial al lui Soroș. Domnul Pricopi asta e, în calitate de rector al SNSPA, face parte din consorțiul CIVICA în care George Soroș a declarat că investește...“.

„Bravo, asta e! Se răsucește Dragnea pe patul din pușcărie când aude așa ceva“, a reacționat Robert Turcescu.

Remus Pricopie, partenerul lui Soroș, cel care voia „capul lui Drgnea“?

 

Precizăm ă propunerea comună a PSD și Pro Romînia pentru premier al rmîniei, după căderea Guvernului Orban, este Remus Pricopie, care este în prezent Rector al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA). Din această calitate el a anunțat, în data de 24 ianuarie,  că universitatea pe care o conduce a fost invitată să facă parte din rețeaua de universități în care George Soros investește 1 miliard de dolari.

”Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), membră a consorțiului european CIVICA, a fost invitată să colaboreze cu cea mai nouă rețea globală de universități. Anunțul a fost făcut joi, 23 ianuarie 2020, de George Soros, în cadrul reuniunii anuale a Forumului Economic Mondial de la Davos”, spune comunicatul oficial al SNSPA.

Reamintim că în urmă cu aproximativ trei ani, președintele PSD de la acel moment, Liviu Dragnea, afirma că nu are nicio afacere în Brazilia sau în altă țară și că nu are nicio legătură cu ancheta DNA, susținând că „totul pleacă de la omul de afaceri George Soros”. „Totul pleacă de la Soros, de la răul pe care vrea să-l facă în această țară și nu numai în această țară. E simplu. (…) E o certitudine că e o chestiune foarte organizată”, a susținut Dragnea

Mai mult, în august 2018, Liviu Dragnea sugera că Soros ar fi angajat chiar și asasini pentru a-l elimina. „Nu mă gândesc la Soros, el se gândeşte la mine. Dar nu ştiu dacă aici era treaba asta”, a declarat acesta la un post de televiziune.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel