Robert Turcescu, despre candidata Ramona Ioana Bruynseels: „Nuuu pot sa cred asa ceva!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Deputatul PMP, Robert Turcescu, remarcă un lucru interesant în legătură cu o mașină de campanie a candidatei la alegerile prezidențiale Ramona Ioana Bruynseels.

Deputatul PMP, Robert Turcescu,a  postat în urmă cu puțin timp o fotografie despre care spune că este un vehicul de campanie al candidatei la alegeile prezidențiale Ramona Ioana Bruynseels. 

El se oprește în special asupra numărului de înamtriculare al autoturismului. „Ce avem aici? O mașina de campanie care umbla pentru candidata Ramona Ioana de... Bruy, Brum, Bruyn... ma rog, cum i-o zice. Numarul de înmatriculare e interesant: FDV. Sa fie oare Fundatia Dan Voiculescu? Nuuu pot sa cred asa ceva!“, notează parlamentarul Robert Turcescu pe pagina sa de Facebook. 

Ramona Ioana Bruynseels a fost desemnată candidat la alegerile prezidențiale al Partidului Puterii Umaniste, dirijat de fostul lider al PC, Dan Voiculescu. În guvernarea lui Mihai Tudose, ea a fost liderul Direcției Coordonare Politici și Priorități, iar în intervalul 2015-2016 a fost specialista în comunicare a fostului vicepremier Gabriel Oprea. În 2018 ea a fost prima persoană „decapitată“ de premierul Viorica Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel