Robert Negoiță: Viorica Vasilica, acasă ! Câți parteneri trebuie să te părăsescă?

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță i-a transmis un mesaj dur premierului Viorica Dăncilă, după ce ALDE a decis să iasă de la Guvernare. 

Robert Negoiță spune că Guvernul merge într-o direcție greșită, iar membrii Executivului condus de Viorica Dăncilă ar trebui să lase locul altora mai capabili. 

"Viorica Vasilica, acasă!

Oare câți oameni trebuie să îți spună că sunt probleme în felul în care guvernezi? Oare câți parteneri trebuie să te părăsească? Oare câți români trebuie să își exprime nemulțumirea și neîncrederea în modul în care se conduce Guvernul, pentru ca actualul Executiv, în frunte cu șefa sa, Viorica Vasilica Dăncilă, și tot “corul Bisericii” (susținătorii dânsei), să plece acasă?

Mă bucură decizia celor de la ALDE. Fiindcă e un semnal către normalitate. O normalitate pe care ne-o dorim cu toții, românii, și un semn clar că direcția în care merge Guvernul acesta de incompetenți este greșită și că trebuie să lase, URGENT, locul altora, care chiar pot să guverneze țara.

Viorica Vasilica, acasă!" este mesajul lui Robert Negoiță. 

Forurile de conducere ale ALDE vor decide, luni, ieşirea de la guvernare, urmând ca miniştrii susţinuţi de acest partid să îşi dea demisia în prima şedinţă de guvern, au informat surse politice.

Decizia de a ieşi de la guvernare a survenit după ce PSD nu a susţinut cererea ALDE vizând o restructurare guvernamentală şi un nou program de guvernare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel