Robert Negoiță, plângere la Parchet împotriva unei grupări de la vârful statului

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Robert Negoiţă, aflat la al doilea mandat la Primăria Sectorului 3, a demarat o acţiune prin care cere intervenţia Parchetului General pentru a destructura o grupare despre care are indicii că urmăreşte terenuri din Sectorul 3 pentru afaceri imobiliare, în condiţiile în care destinaţia unor spaţii verzi a fost schimbată. 

„În Sectorul 3 am încercat să personalizez anumite zone, o să vedeţi că Bulevardul Grigorescu nu seamănă cu Liviu Rebreanu şi Liviu Rebreanu nu seamănă cu Pallady şi Decebal care e acum în lucru o să fie altceva decât Bulevardul Unirii. (...)

Întotdeauna concurenţa a generat performanţă, faptul că avem şase sectoare haideţi să nu ne ascundem după corcoduş şi să concretizăm faptul că între sectoare există concurenţ. (...)

Discutăm de cel mai înalt nivel, de o grupare organizată de la vârful statului, iar am spus-o şi la Parchet, am speranţa şi credinţa că statul român este mai puternic decât acest grup organizat, iar asta trebuie demonstrat în perioada următoare"

Să îmi explice şi mie de ce parcuri, locuri de joacă şi spaţii verzi care au fost dintotdeauna de la urbanizare de când a făcut Ceauşescu blocurile, mă rog pe vremea lui Ceauşescu s-au făcut blocurile în zonele respective ele au fost gândite ca spaţii verzi şi ele figurau inclusiv în documente ca spaţii verzi, în acel PUG le-au schimbat destinaţia. Ceva nu se potriveşte", a spus Negoiță, potrivit Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel