Rifai, REVOLTATĂ și-a CERTAT colegul în direct: Nu mă ÎNTRERUPE

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Denise Rifai a fost atât de furioasă după decizia lui Tudorel Toader care a decis să retragă acreditarea reporteriței Ionela Arcanu, dar și jurnalistului Pro TV Ovidiu Oanță, că și-a certat și propriul coleg în momentul în care a întrerupt-o în cadrul unei intervenții în direct pe această temă. 

Vă prezentăm mai jos replicile care au avut loc la Știrile Realitatea TV, prezentate de Gabi Bălașu. 

Denise Rifai: Domnul ministru pare un tip inteligent, dar nu înțeleg de ce recurge la o astfel de atitudine de om mic și modest intelectual... 

Gabi Bălașu: Dacă rămânem în acest film, Denise... ne așteptăm să fim trimiși la...

Denise Rifai: Te rog să nu mă întrerupi !  Lasă-mă să-mi termin ideea ! Domnul ministru, pe care îl evaluăm ca un intelectual, a ales să facă acest de om mic, mic, mic. Nu știu de ce e atât de nervos domnul ministru. Ar trebui să-și aducă aminte că e plătit din banii noștri ca să apere statul de drept, nu să pună bocancul pe gâtul Justiției și să-și spele condamnații penal doar pentru că și-or fi propus între ei niște funcții și niște conturi grase, da? Nu de-asta îl plătește statul român, ca să-și bată joc de colegii noștri. Ionela ar trebui să-i lipească pe geam legitimația. Iar Viorica Vasilica vede doar o parte a paharului, nu dorește să ridice pentru Realitatea această sancțiune, doar pentru PRO TV.  Nu avem nevoie de acreditarea domniei sale. România nu are voie nici de Viorica Dăncilă, nici de Tudorel Toader. Ar trebui să se ia de mână și să plece acasă acești doi indivizi plătiți din banii noștri ca să apere România. Au ajuns să facă asta în România anului 2019 !

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel