REVOLTĂ la adresa lui Daniel Chirilă, ministrul PENSIONAT la 39 de ani, cu 7500 lei pensie pe LUNĂ. Mesajul devenit VIRAL

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Daniel Chirilă, propunerea Vioricăi Dăncilă pentru postul de ministru de Interne(în stânga fotografiei) a stârnit o adevărată revoltă printre internauți, după ce a ieșit la iveală că acesta s-a pensionat la doar 39 de ani, având o pensie de 7500 lei pe lună. 

"România anapoda - pensionar de mii de lei la 39 de ani, zilieră de câțiva lei la 83 de ani.


O avem pe deoparte pe Parascheva Lungu, din Săgeata, Buzău, care, la 83 de ani, muncește cu ziua prin sat, pentru câte 5 lei și o cană de lapte, spre a putea trăi de pe o zi pe alta și să-și îngrijească fiul de 55 de ani bolnav.

Apoi este vorba despre Dumitru Daniel Chirilă, propus recent pentru funcția de ministru de Interne, pensionat la 39 de ani, în 2017, cu 7.583 de lei retribuție lunară.
Întrebarea firească este CE A PUTUT SĂ FACĂ acest Chirilă până la 39 de ani pentru a merita o asemenea sumă lunară pentru tot restul vieții, din banii noștri, ai celorlalți, și CE TREBUIA SĂ FACĂ Parascheva Lungu pentru a putea trăi liniștită decent până la sfârșitul zilelor.

Răspunsul:
Primul a făcut școli de partid, precum „Colegiul Național de Apărare", și a adunat diplome, slujind apoi comod politrucii de la vârf. În vreme ce cea de-a doua a făcut munca de jos întreaga viață fără nicio șansă de a-și îmbunătăți condiția.

Asta e România, țara în care haimanalele care au făcut asemenea lucruri posibile vă cheamă din nou să îi alegeți și pentru asta vă vorbesc despre „dreptate" și „adevăr"...", se arată în mesajul care a fost distribuit masiv pe internet.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel