Remanierea lui Toader. Tăriceanu: "Un subiect GREU de tranşat. Perturbă campania"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Călin Popescu-Tăriceanu consideră că remanierea lui Tudorel Toader este un subiect "foarte greu de tranşat".

Liderul ALDE a mai precizat că îşi dorea ca situaţia ministrului Justiţiei să fi fost soluţionată mai demult, pentru că "perturbă" campania pentru europarlamentare.

"Tudorel Toader este extrem de criticat - şi a fost în ultima perioadă - în privinţa reformei din Justiţie. A fost criticat de Opoziţie, acum ajunge să fie criticat de majoritatea care susţine Guvernul. Unii consideră că a făcut prea mult şi prea repede, alţii consideră că a făcut prea puţin şi prea încet. E foarte greu de tranşat acest subiect. Este o inflamare pe care o văd şi eu mi-aş fi dorit ca această problemă să fi fost soluţionată şi închisă mai demult, pentru că ea perturbă campania pentru alegerile pentru Parlamentul European", a spus Tăriceanu, joi, la DC News.

Preşedintele Senatului a adăugat că ar prefera să se discute mai mult despre problemele legate de viitorul UE, despre imaginea României în Parlamentul European sau despre cine se duce la Bruxelles să susţină interesele românilor.

"Noi am discutat mai demult ca să închidem agenda cu Justiţia până la 1 martie. Acesta a fost unul din subiectele pe care le-am discutat la un moment dat împreună cu doamna prim-ministru, cu Liviu Dragnea, în cadrul unei reuniuni informale, ca să închidem aceste subiecte. Astăzi suntem pe 11 aprilie şi noi stăm încă şi discutăm", a mai spus Tăriceanu, la DC News.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel