Recepție Cotroceni. Detalii care nu s-au văzut la televizor

Cătălina Burghelea |
Data actualizării: | Data publicării:
Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă
Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă

De la recepție "au lipsit cei care au fost invitați, Laura Codruța Kovesi și Augustin Lazăr. Premierul Viorica Dăncilă a venit însoțită de mai mulți miniștrii, cum ar fi Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, Petre Daea, Ecaterina Andronescu, Carmen Dan, Ministrul Comunicațiilor, Ministrul Apărării, Ministrul de Externe.

Președintele Klaus Iohannis a mers prima dată la premierul Dăncilă și a salutat-o, au dat noroc, însă nu au schimbat prea multe cuvinte. În urmă cu câteva minute, a plecat premierul Viorica Dăncilă de la această recepție. Deci, a stat mai bine de 30 de minute, după ce președintele a terminat discursul, însă cei doi nu au mai vorbit.

Iohannis nu a vorbit cu cei din PSD

"Președintele României nu prea a vorbit cu miniștrii PSD, a stat în partea opusă a sălii, acolo unde a fost înconjurat de liberali, pentru că au venit foarte mulți, cei din PNL, Ludovic Orban, Alina Gorghiu, Raluca Țurcan, mulți parlamentari, senatori și deputați de la PNL, au făcut poze cu președintele Klaus Iohannis, Ludovic Orban a vorbit destul de mult cu acesta și deloc cu cei din Guvern. Nici cu Ministrul de Finanțe, căruia i-a cerut Iohannis demisia, nu a discutat", a mai spus reporterul.

Incident la începutul ceremoniei

De obicei, în ultimii ani, stătea foarte puțin. După ce încheia discursul, dădea noroc și ieșea destul de repede. De aceasă dată, stă mai mult. A avut loc un incident la începutul ceremoniei, unui invitat i s-a făcut rău, motiv pentru care a început ceremonia cu o mică întârziere. Cel în cauză a fost transportat la spital.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel