Realitatea TV, interzisă. Rareș Bogdan: Cei din Guvern le-au spus să redistribuie alt canal

Narcis Popa |
Data publicării:

Rareș Bogdan spune că retransmiterea pentru românii din Italia a televiziunii Realitatea TV a fost interzisă pentru că ar fi existat o intervenție din Guvernul României.  

Realitatea TV a fost interzisă pentru românii din Italia. Rareș Bogdan a făcut anunțul în emisiunea sa de joi seară, ”Jocuri de Putere”. 

Realizatorul de televiziune ne-a explicat că, în urma discuțiilor purtate cu proprietarii de la Romit TV, italieni, ar fi existat  o intervenție din Guvern care ar fi transmis un mesaj către proprietarii italieni că le-ar putea merge mai bine dacă ar lua în considerare să redistribuie un alt post decât Realitatea TV:

”Le-a sugerat că dacă ar avea alte posturi retransmise, nu Realitatea TV, poate lucrurile ar sta diferit în ceea ce îi privește”, este explicația lui Rareș Bogdan în legătură cu motivul ce ar sta în spatele scoaterii Realitatea TV de la Romit TV. ”Ne-a scos din distribuție astfel, începând de marți seară” a punctat jurnalistul. 

”După protestele pe OUG 13, Realitatea TV a fost scoasă de pe Dacia TV, celălalt post care retransmite programe românești în Italia” a mai afirmat Rareș Bogdan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel