Reacția unui ROMÂN, întrebat de ce îl susține pe Liviu Dragnea la ÎCCJ: „Vor să-l facă să îi fie frică? Nu. E un luptător”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Câteva persoane au venit să îl susțină pe liderul PSD Liviu Dragnea astăzi, la ÎCCJ, unde ar putea primi sentința finală în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

Susținător: „Să iasă soarele, să fie mai frumos și rezultatul acestui proces politic, intentat liderului PSD Liviu Nicolae Dragnea, să ne fie favorabil.”

Ovidiu Oanță, PRO TV: „Credeți pe deplin în nevinovăția lui?”

Susținător: „100%. Și chiar dacă ar fi un pic de vinovăție, credeți că se știa la nivel înalt despre acele 2 persoane? Chiar nicio altă formațiune nu mai are asemenea situații?

Dar dacă nu plouă e vinovat Dragnea, dacă nu iese soarele când trebuie e vinovat Dragnea. Eu îl consider unul din cei mai vajnici apărători ai acestei țări. Și faptul că a început să se lupte cu toată lumea, s-a creat o stare așa... mai sunt și alte situații, alte procese și nu se dă o asemenea amploare. Nu e întâmplător fixată data de 20 mai, înainte de alegerile europarlamentare. Vor să-l facă să îi fie frică? Nu. E un luptător și va merge până la capăt.""

Un alt bărbat spune că este alături de Dragnea pentru că nu vede altă alternativă.

Susținător: „Crede și nu cerceta. Crede și nu cerceta. Îmi asum responsabilitatea ca acest om, această persoană, prin competența, prin pregătirea de care a dat dovadă este în măsură să-și dovedească nevinovăția de care este acuzat. Există prezumția de nevinovăție până la partea finală a acestui proces. Îmi mențin același punct de vedere referitor la nevinovăția de care este această persoană.

Dacă justiția va stabili sau nu va stabili, nu sunt eu în măsură să apreciez. Eu susțin un lider, un om cu o personalitate deosebită, care a știut să gestioneze viitorul acestei țări.

Il susțin pentru că nu există o altă alternativă în care să am încredere pentru viitorul acestei țări, pentru generațiile viitoare.”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel