Reacția UBER după protestul taximetriștilor: „Suntem de acord cu protestatarii”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Oficialii Uber sunt de acord cu ceea ce susţin protestatarii, respectiv că este nevoie de reglementări clare pentru toate tipurile de transport de oraş, se arată într-un punct de vedere transmis astăzi de reprezentanţii companiei.

„Suntem de acord cu protestatarii că este nevoie de reglementări clare pentru toate tipurile de transport din oraş şi încurajăm orice dezbatere pe această temă. Ne dorim să fim un partener pentru autorităţi. Susţinem reglementarea serviciilor de transport alternative şi, între timp, i-am sprijinit pe toţi partenerii care au dorit să obţină un atestat de şofer profesionist”, au precizat responsabilii Uber.

Aceştia au reiterat faptul că serviciul Uber este 100% fiscalizat şi toate călătoriile vin cu o factură fiscală. Partenerii sunt contractori independenţi care plătesc taxe şi impozite pentru venitul obţinut prin Uber. Compania are o subsidiară locală înregistrată în România şi plăteşte taxe şi impozite în România.

Citește și PROTEST de amploare în fața Guvernului. Taximetriștii IES în STRADĂ

Peste 1.600 de taximetrişti au protestat miercuri în Piaţa Victoriei, solicitând modificarea Legii taximetriei, astfel încât să poată fi sancţionaţi cei care desfăşoară fără autorizaţie transport public de persoane şi în special transport în regim taxi.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel