Răzvan Marin, spre Roma. Suma uriașă cerută pentru român

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Petre Marin (44 de ani) consideră, în contextul în care impresarul lui Răzvan Marin a avut o primă întâlnire cu antrenorul celor de la AS Roma, că Standard Liege nu se va despărţi de fiul său pentru o sumă mai mică de opt sau nouă milioane de euro.

Piotr Chiodi a mers în Italia şi s-a aşezat la masa discuţiilor cu Eusebio di Francesco, antrenorul Romei care şi-a manifestat interesul pentru Răzvan Marin, iar vestea nu-l surprinde pe Petre Marin. Fostul fundaş de la Steaua a dezvăluit că fiul său e monitorizat de mai mult timp de cluburi importante din Europa, dar şi că mingea se află în terenul celor de la Standard, care şi-au propus, după câştigarea Cupei Belgiei în acest an, obiective mai îndrăzneţe sezonul viitor:

"Într-adevăr, Răzvan e urmărit şi monitorizat de oameni de mai multe cluburi, dar nu pot da un nume acum. Nu ştim cu siguranţă, dar pe mine şi pe Pietro (n. red - Pietro Chiodi, agentul lui Răzvan Marin) ne bucură faptul că Răzvan a avut rezultate foarte bune, atât individual, cât şi cu echipa. A câştigat Cupa Belgiei, au intrat în play-off...Acum depinde şi ce vor cei de la Standard, vă daţi seama că şi ei îşi propun mult mai multe anul viitor. Vor să se bată la titlul, dar, dacă va veni o ofertă importantă din punct de vedere financiar, atunci trebuie luată în calcul orice variantă", a declarat Petre Marin, la Digi Sport, potrivit Prosport.

20% merg la Hagi

După mai multe discuţii cu oameni din anturajul belgienilor, Petre Marin a aflat şi care sunt planurile lui Standard Liege pentru fiul său: "Au plătit 2,4 milioane de euro pe el şi 20% dintr-un viitor transfer, deci nu cred că i-ar da drumul pentru mai puţin de opt sau nouă milioane de euro. Calculele lor sunt să se folosească de jucător, iar apoi să obţină şi profit de pe urma lui. Mi se pare şi normal să fie aşa. Depinde ce vrea şi Standard, depinde ce vrem şi noi, dar el se simte bine acolo, e apreciat şi adulat de către suporteri. În acest moment, nu se gândeşte să plece de la Standard", a mai transmis fostul apărător, mai informează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel