Răzvan Cuc a inspectat WC-urile din trenul spre mare

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Razvan Cuc - Ministrul Transporturilor
Razvan Cuc - Ministrul Transporturilor

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, își pierde vremea cu acțiuni de imagine, în loc să se ocupe de infrastructura țării, care este la pământ.

Ministrul Transporturilor s-a plimbat cu trenul până la Constanța, a inspectat WC-urile din vagoane și a promis, la finalul călătoriei, marea cu sarea.

„Am decis să fac această călătorie astăzi cu operatorul național de transport feroviar tocmai pentru a vedea exact cum se desfășoară condițiile de circulație pentru turiștii care vin la mare. Am venit cu un tren care a fost modernizat în 2018 în România, asta e foarte important, și toate investițiile pe care le va derula de acum înainte CFR Călători pe partea de modernizare de vagoane, de locomotive, se vor face în România. Am fost mulțumit de condiții. Am făcut o inspecție în tot trenul să văd toaletele cum sunt, totul a decurs conform așteptărilor, adică foarte bine”, a spus ministrul Transporturilor.

Cuc a promis modernizarea a peste 300 de vagoane, dar nu a scos niciun cuvânt despre realibilarea rețelei de cale ferată, unde se circulă cu viteza melcului pentru a evita o tragedie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel