Răzvan a murit luni într-un accident rutier în Italia. Urma să-și sărbătorească majoratul

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Accident rutier mortal: Un român pierde lupta cu viața la varsta de 17 ani  / Foto: Captură video youtube
Italia. Accident rutier mortal: Un român pierde lupta cu viața la varsta de 17 ani / Foto: Captură video youtube

Razvan Petrisor, de 17 ani, locuitor în Cortenuova, a murit ieri seara (27 februarie) într-un accident rutier petrecut in jurul orei 23.45 pe șoseaua Francesca, in localitatea Ghisalba, Italia.

Victima, de origine română, studia agricultura și în timpul liber a dat o mână de ajutor într-o fermă locală. Și-ar fi sărbătorit 18 ani de naștere în iunie.

Seara trecută se afla pe o motocicletă de enduro, când din motive care nu au fost încă clarificate, s-a izbit de un autoturism condus de o tânără de 23 de ani, locuitoare din Ghisalba, Bergamo, Italia.

 

Doctorii nu au putut face nimic pentru viața băiatului în vârstă de 17 ani

 

Potrivit unei reconstrucții inițiale, victima conducea în direcția Mornico, când a fost lovit frontal de mașina care circula în sens opus și era depășită, conform presei străine.

Impactul a fost foarte violent, de natură să distrugă motocicleta și partea din față a vehiculului. La fața locului au intervenit carabinierii și pompierii centralei din Bergamo și voluntarii Romano di Lombardia, care au asigurat vehiculele și au recuperat zona accidentului.

Citește mai departe

 

Tragic accident. Șofer român, sfârșit cumplit după ce duba pe care o conducea s-a izbit de o mașină de la pompe funebre

 

Un șofer român a murit, ieri, în urma impactului cu o dubă de la pompe funebre, la kilometrul 30 al autostrăzii 54 din Bócsa, Ungaria.

Patru mașini au fost implicate în tragicul accident din Bócsa. Potrivit poliției, două autovehicule s-au ciocnit frontal la kilometrul 30 al autostrăzii 54. Șoferul român, aflat la volanul unei dube, a fost rănit atât de grav în timpul impactului, încât a murit pe loc. Alte trei persoane au fost transportate la spital cu ambulanța.

Duba albastră, cu număr de înmatriculare românesc, circula dinspre Kecskemét când a observat cu întârziere cele două mașini din fața sa din cauza traficului. Zoltán Czeller, primarul orașului Jánoshalma, călătorea în mașina din spate și a dat o declarație despre detaliile accidentului.

Citește continuarea AICI.

 

---------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG     

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel