RĂZBOIUL MApN - Iohannis CONTINUĂ: „Nimeni nu are de câștigat”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Ministrul Apărării, Gabriel Leş, a precizat pentru Monitorul Apărării şi Securităţii faptul că decretul atacat în instanță a preşedintelui Klaus Iohannis prin care a prelungit mandatul comandantului Nicolae Ciucă la conducerea Statului Major al Armatei este „un război politic electoral din care nu are nimeni de câştigat”.

„Decizia mea a fost să nu prelungesc acest mandat din raţiuni obiective. Încercând să discut cu preşedintele nu am avut partener, nu mi-am dat seama pe 28 decembrie, la ultima şedinţă de CSAT, ce va pregăti preşedintele. Când am atacat acest decret în instanţă nu l-am atacat împotriva unui om - nici a preşedintelui, nici a domnului Ciucă, un om pe care-l respect foarte mult - ci pur şi simplu împotriva unui decret emis din punctul meu de vedere ilegal.

Citește și Ministrul Apărării, REACȚIE în scandalul privind șefia Armatei după motivarea judecătorilor

E mai mult o situaţie care ţine de imagine şi de un război politic electoral din care nu are nimeni de câştigat. Am fost deschis la dialog şi m-aş dori să port un dialog cu Administraţia Prezidenţială pe această temă. Nu l-am avut până în acest moment. E greu de spus când se va termina. Instanţa funcţionează, se judecă cu celeritate. Vom vedea ce va decide instanţa”, a declarat Gabriel Leş.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel