Răvășitor: Mama copilului ucis de câini cade sfâșiată după declararea decesului copilului său (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un copil în vârstă de șase ani a fost declarat decedat după ce a fost mușcat de un câine în timp ce se juca, în comuna Albești, județul Constanța. După mai multe minute de încercări de resuscitare, micuțul a fost declarat decedat. În momentul în care a aflat că fiul său nu mai poate fi salvat, mama sa a căzut, secerată, la pământ.

Tragicul eveniment a avut loc în localitatea Cotu Văii, județul Constanța. Copilul a fost găsit inconștient, cu multiple mușcături de la un câine. Micuțul a fost declarat decedat după zeci de minute de resuscitare, iar, la aflarea veștii, mama s-a prăbușit la pământ, plină de durere.

Imaginile în care medicii i-au dat femeii vestea au fost surprinse de reporterul ZIUA de Constanța, aflat la fața locului.

Vezi mai multe: Copil român de 6 ani, mușcat de câine, găsit decedat lângă Constanța

Reamintim că astăzi, în jurul orei 12.50, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un minor, de 6 ani, ar fi fost mușcat de către un câine.

„Echipajul care a ajuns la caz (fiind vorba de un copil), a început protocolul de resuscitare. Este un caz dramatic si se fac toate manevrele posibile“, a transmis dr. Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al SAJ Constanța.

Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic, iar minorul a fost declarat decedat.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un câine fără stăpân.

La fața locului a ajuns și un echipaj al ambulanței, care, din nefericire, a constatat decesul copilului.

Din primele cercetări a reieșit faptul că, minorul, un băiat de 6 ani, se afla pe stradă, în fața imobilului în care locuiește.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, totodată fiind efectuate verificări referitoare la respectarea prevederilor O.U.G. 55/2002“, potrivit IPJ Constanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel