Râu de lacrimi la înmormântarea Ștefaniei și a celor trei copii ai săi, care și-au pierdut viața în incendiu din Bologna. ”Ai fost o mătușă fantastică”

Cristina Iacob |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: fanpage.it
Sursă foto: fanpage.it

Bologna și-a luat rămas bun de la Ștefania și cei trei copii ai ei, Mattia Stefano, Giulia Maria și Giorgia Alejandra. 

 

 

Astăzi, orașul Bologna este cuprins de emoție profundă în timp ce își ia adio de la Stefania Nistor și cei trei copii ai săi, care și-au găsit sfârșitul tragic într-un incendiu devastator.

Înmormântarea a avut loc la capela funerară din cimitirul Certosa di Bologna și apoi la Biserica Ortodoxă San Luca Evangelista, unde familiile și prietenii îndurerați s-au adunat pentru a-și exprima respectul și compasiunea.

Alături de sicriele femeii de 32 de ani și ale copiilor ei, a fost tatăl copiilor și restul familiei, cuprinsă de durere și de emoție. Deasupra celor trei sicrie mici albe, sunt fotografii ale copiilor și o mică coroană de trandafiri. Mulți oameni au venit la casa de pompe funebre doar pentru a aduce o floare mamei și copiilor ei, și a fost și o coroană donată de Municipiul Bologna.

„Ai fost o mătușă fantastică, tot ce și-ar fi putut dori cineva” 

 

În timp ce părintele paroh Trandafir Vid și alți preoți săvârșeau ceremonia, familiile își strângeau lacrimile și își exprimau recunoștința față de cei care i-au susținut în aceste momente cumplite. 

"Familia le mulțumește tuturor pentru apropiere și de asemenea primarului Matteo Lepore. Mulțumesc și comunităților de români italieni care au susținut puternic conform tradiției ortodoxe române. Mulțumesc și pompierilor și 118, precum și forțelor de poliție cu a căror familie colaborează pentru definiți cauzele accidentului.”, a transmis familia Ștefaniei. 

În camera de rămas bun s-a citit și un mesaj de la nepoții femeii care și-au adus aminte de ea. „Ai fost o mătușă fantastică, tot ce și-ar fi putut dori cineva”.

Incendiul tragic, care a răpit viața mamei și a celor trei copii ai săi, pare să fi fost declanșat de un scurtcircuit la un aparat electric, potrivit informațiilor disponibile până acum. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel