Răsturnare de situație în cazul Cristinei, ucisă de concubin în Lepe cu două fetițe rămase orfane

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Totul s-a schimbat în cazul Cristinei, femeia de 24 de ani ucisă în Lepe de concubin și care a lăsat două fetițe orfane. 

Inițial, familia Cristinei, care se află în România ar fi refuzat să preia custodia celor două fetițe pentru că sărăcia nu le-ar fi permis să le ofere toate cele necesare.

Totul pare să se fi schimbat acum, odată cu sosirea la Lepe a surorii Cristinei, Emmanuelle. Ea a revendicat în instanța din Ayamonte trupul neînsuflețit al surorii sale pentru ca ea să fie înmormântată în România. Se pare că totul ar avea legătură și cu suma de bani strânsă de locuitorii din Lepe. Conform seviliaabc.es s-ar fi strâns 2900 de euro de la toți cei care au donat pentru acestă cauză. 

Emanuelle a ajuns în orașul Cartaya, acolo unde este găzduită la un hotel deținut de un om de afaceri din Lepe. La sosire, primul gând a fost să ceară repatrierea corpului, pentru ca sora ei să fie îngropată în țară în loc ca înmormântarea să aibă loc la Huelva, așa cum fusese speculat anterior. 

De asemenea ea dorește și custodia celor două fetițe rămase orfane, care, după crimă au fost preluate în custodia Junta de Andalucia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel