RĂSTURNARE de situație: Dăncilă a RECUNOSCUT că va merge la DNA. ULTIMA ORĂ

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Viorica Dăncilă a confirmat, joi, că informația potrivit căreia va fi chemată la DNA este adevărată.

„Informația este doar pe jumătate falsă. Nu este o informație falsă. Am spus cu câteva zile înainte că toți cei care au candidat împotriva lui Klaus Iohannis au avut dosare penale, Victor Ponta în 2014, Dan Barna în primul tur și am văzut că purtătorul de mesaj al lui Klaus Iohannis m-a amenințat la o dezbatere cu procurorii. După turul întâi, pe 15 noiembrie, a fost depusă o plângere împotriva mea. Deci, ceea ce a spus DNA a fost că nu mă cheamă mâine, dar nu că nu mă va invita la DNA luni, marți sau peste o perioadă de timp.

De invitat la DNA în urma acestei plângeri, cu siguranță mă vor chema. Poate mulți din echipa domnului Iohannis ar fi vrut ca mâine să mă cheme sau chiar duminică, să nu se mai voteze", a spus Dăncilă, în cadrul unei conferințe de presă organizată la Parlament.

Cu doar câteva ore în urmă, DNA a dezmințit informația potrivit căreia Viorica Dăncilă va fi chemată la DNA vineri, 22 noiembrie.

"În referire la informațiile vehiculate în spațiul public care acreditează ideea că un candidat la Președinția României urmează să fie citat la DNA, în data de 22 noiembrie 2019, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să precizeze că toate aceste informații sunt FALSE," este mesajul oficial al Direcției Naționale Anticorupție.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel