Rareș Bogdan: "PNL poate scoate un "scor istoric" la alegerile europarlamentare "

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Candidatul aflat pe prima poziţie pe lista Partidului Naţional Liberal pentru alegerile europarlamentare, Rareş Bogdan, a declarat joi, la Brăila, că PNL poate scoate un "scor istoric" la alegerile din 26 mai, respectiv între 25 şi 30%. 

"Eu cred sincer că PNL poate scoate un scor istoric la aceste alegeri, între 25 şi 30%. Cred că, pe data de 26 mai, Ludovic Orban va anunţa un scor istoric al PNL, între 25 şi 30%. PNL, aşa cum este astăzi, cum simţim lumea, este clar că poate câştiga alegerile în faţa PSD. Vom câştiga alegerile şi le solicit respectuos tuturor românilor care vor să oprească PSD să voteze PNL. Un partid nu este doar o stare de spirit, este o chestiune complicată. PNL este singurul partid ce dispune de toate armele pentru a bate PSD, datorită celor 1.100 de primari, celor 240.000 de membri, parlamentarilor, europarlamentarilor, datorită poziţiei pe care o are în Europa, suntem în cea mai mare familie europeană, scoatem zece europarlamentari, suntem în primele cinci forţe din PPE", a declarat Rareş Bogdan.

Întrebat ce partide vede alături de PNL pentru a face o "dreaptă unită", Rareş Bogdan a precizat că acestea ar fi USR şi PMP, dar în niciun caz UDMR "care numai interesul naţional al României nu îl serveşte" şi nici Pro România.

"O să-i luăm şi pe alţii lângă noi, aşa de braţ, dar deocamdată lumea să ne voteze, pentru că alţii nu pot să-i înfrângă pe PSD-işti, nu au nici organizare, nici structuri, nu au nici forţa noastră. (...) Eu nu am ascuns niciodată că voi milita pentru o dreaptă care să zdrobească definitiv PSD în alegerile locale, parlamentare şi prezidenţiale, iar asta nu se poate face decât cu cei care îşi asumă valorile dreptei şi care sunt în partea dreaptă a eşichierului politic, fie că se numesc USR sau PMP, dar nu UDMR şi nici Pro România", a mai spus Rareş Bogdan. 

PNL nu face alianță cu Pro România



Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a întărit faptul că PNL nu va face niciodată o alianţă cu Pro România. 

"Un PSD-ist rămâne PSD-ist oriunde s-ar duce, pentru că este injectat în momentul în care se duce la PSD. Cine a dormit cu cei trei trandafiri la cap nu-i ies din cap cei trei trandafiri. E o poveste cu aceeaşi Mărie cu altă pălărie. Un vot pentru PNL înseamnă şansa ca PNL să câştige alegerile pentru Parlamentul European, iar câştigarea alegerilor de către PNL poate duce la dărmarea actualului Guvern şi la eliberarea României din tentaculele caracatiţei Dragnea", a declarat Orban. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel